Austro-Węgry nowa nadzieja :)
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Austro-Węgry nowa nadzieja :)Też tak miałem ale jako gość. Minęło po 3 dniach. Ciekawe zestawienie rządu.
Karol von Tauer-Sienicki herbu jelito odmienne Członek Zakonu Krzyżackiego Żołnierz Jazdy Litewskiej Dobosz w wojsku Rzeczpospolitej Miecznik rawski [fimg]
Re: Austro-Węgry nowa nadzieja :)Nie moge wejsc na strone Monarchii Naddunajskiej Co sie dzieje
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Pan na Mazowszu Komtur Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie ![]() Re: Austro-Węgry nowa nadzieja :)Miały być przeprowadzane prace, widocznie coś się przedłuża.
(-)Borys Targersdorf
JW Regent Monarchii Austro-Węgierskiej Honorowy Rycerz Zakonu Kawalerów Mieczowych avatar wykonany w Atelier portretowe Beillschmidt & Blume Re: Austro-Węgry nowa nadzieja :)Mi niestety nadal nie działa
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka /-/
Ludwik Tomović Arcyksiążę Trilandu Ambasador Księstwa Sarmacji Re: Austro-Węgry nowa nadzieja :)Potwierdzam, obecnie forum jest niedostępne.
Henryk Mikołaj z Bożej łaski i woli narodu król polski, wielki książę litewski, ruski, pruski, mazowiecki, żmudzki, kijowski, wołyński, podolski, podlaski, inflancki, smoleński, siewierski i czernihowski
Re: Austro-Węgry nowa nadzieja :)Forum już działa.
(-)Borys Targersdorf
JW Regent Monarchii Austro-Węgierskiej Honorowy Rycerz Zakonu Kawalerów Mieczowych avatar wykonany w Atelier portretowe Beillschmidt & Blume
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5