Proponuję, żebyśmy zostali przy oryginalnej, bardziej dostojnej nazwie, mianowicie Medal Diligentiae.

Odznaczenia
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: OdznaczeniaProponuję, żebyśmy zostali przy oryginalnej, bardziej dostojnej nazwie, mianowicie Medal Diligentiae. ![]() Jego Eminencja Wilhelm Jan Orański ![]() Re: OdznaczeniaPo zastanowieniu się uważam, że nie powinniśmy dodawać dodatkowej kalsy do VM
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg
Pan na Mazowszu Komtur Zakonu Rycerskiego Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie ![]() Re: OdznaczeniaW takim razie prosiłbym o uargumentowanie przez pana i pana Hrychowicza swoich stanowisk i wypowiedzenie się przez resztę szlachty, czy chce pozostawić VM bez zmian, czy dodać klasę.
![]() Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Wojewoda Poznański ![]()
Re: Odznaczenia
Zgadzam się z opinią Pana Aleksandra. Wycofuję się z propozycji ustanowienia dodatkowej klasy dla VM. ![]() (-) Henryk Mikołaj von Groc Hrychowicz Książę na Haliczu
Re: Odznaczenia
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Wojewoda Poznański ![]()
Re: OdznaczeniaOdznaczenia zostały utworzone w systemie i nadane, zarówno tym, którzy mieli je otrzymać na podstawie powyższego dekretu, jak i najnowszym odznaczonym na koronacji. Udało mi się też sprawić, by mieściły się trzy baretki w jednym rzędzie. Jedyne, czego nie potrafię zrobić, to wgrać nowych baretek - poprosiłem już o pomoc w tym względzie pana Augusta.
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Wojewoda Poznański ![]()
Re: OdznaczeniaZgodnie z prośbą Pana Sebastiana zmieniłem rozmiary odznaczeń, by pasowały do pozostałych.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odznaka za Rany ma dobre rozmiary, zająłem się tym przy jej tworzeniu ![]() Jego Eminencja Wilhelm Jan Orański ![]() Re: OdznaczeniaMości Panowie!
Jak możecie zobaczyć w swoich profilach baretki zostały dodane, zatem wszystko już gotowe. Dziękuję za pomoc panu Wilhelmowi oaz xięciu Augustowi ![]() Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Wojewoda Poznański ![]()
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5