szlachecki kącik memiczny
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
szlachecki kącik memiczny/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memicznyA to smieszny żarcik Mospanie.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: szlachecki kącik memicznyŻart przedni. Cieszy również nawiązanie do tytułu mojego wątku na oryginalnym forum Bizancjum
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Re: szlachecki kącik memiczny
Właśnie ostatnio widziałem w Nowinach, że na forum Bizancjum jest tak wątek, a że ostatnio widziałem kilka memów związanych z RON, to pomyślałem, że dobrze byłoby w RON taki wątek założyć, aby dzielić się takim cudnym contenetem. Zawsze jak coś dobrego, zabawnego będzie, to można wstawić i zrobić komuś dzień. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memiczny/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memiczny/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memicznyAj nie dokonca, słaba I Rzplita nie była, prawda że czasem tak, ale nie zawsze.
Re: szlachecki kącik memiczny
Czasem tak, ale nie zawsze? To była czy nie była? Re: szlachecki kącik memicznyOgólnie rzecz biorąc słaba nie była, miała momenty słabości ale ogólnie nie była słaba.
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4