Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Rzucam kością..
![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"
Wyrzucona liczba to 1. Przesuwam pionek na pole nr 4. Jest to Zadanie. Wysyłam treść na PW. Plus ratio quam vis
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Rzucam kością ( jeśli mogę)
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki, Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"
A dlaczego miałoby być inaczej? ![]() ![]() Wyrzucona liczba to 3. Przesuwam pionek na pole nr 4. Jest to Zadanie, którego treść wysyłam na PW. Plus ratio quam vis
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Zmrok już dawno zapadł, a nasi zawodnicy udali się na spoczynek. Gospody zarobią również tej nocy - z konta każdego zawodnika ubywa 100 denarów.
Pavel van der Gibson gnie jak błyskawica i zameldował się dziś w Kurlandii. Jednak to Adelaide von Hohenburg ma najbardziej wypchaną kiesę, sprytnie korzystając z każdej okazji zarobku. Jutro kolejna tura! Wciąż zapraszam pozostałych zainteresowanych do dołączenia do gry. Plus ratio quam vis
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Rzucam kością
![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Rzucam kością.
![]() Adelajda Radziwiłłówna Grand Królestwa Skarlandu Hrabina Acri, Monako i San Leo Królewna polska Księżniczka litewska i urbińska Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Turlam kość
![]() Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
Re: Gra "Rzeczpospolita wzdłuż i wszerz"Rzucam.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||