Konrad Radziwiłł napisał(a):Urbino to osobne panstwo, ale z racji Unii jest, jak to ująć częścią. Czy zatem Konwój miedzynarodowy może się kończyć w Urbino i liczyć jako międzynarodowy? Ja rozumiem, że tak.
Raczej tak. Poza tym Urbino leży nie w RON, ale w pewnej odległości. Nawet dalej niż kolonia jeśli opływać Vaarland od zachodu.
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
No właśnie. Ja nieraz się naciąłem na zapomnienie o napisaniu po połowie konwoju. I zyski, jak sądzę mają być niebotyczne za regularną aktywność przez 1,5 tygodnia
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Maurycy Orański napisał(a):No właśnie. Ja nieraz się naciąłem na zapomnienie o napisaniu po połowie konwoju. I zyski, jak sądzę mają być niebotyczne za regularną aktywność przez 1,5 tygodnia
Jak o tym pomyśleć to faktycznie, nie jest to taka "magiczna" metodą zarobku. Raz się zapomni i po wszystkim.
W kącie karczmy usiadł pewien wędrowny muzyk i zaczął grać na swym instrumencie...
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej