szlachecki kącik memiczny
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: szlachecki kącik memicznyFriedrich von Baden, kiedy zobaczył, że na forum, ktoś określił go mianem "wybitny grafik":
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memicznyCo jak co mapa jest, liczy się dobrze wykonana praca.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: szlachecki kącik memiczny
Po prostu wiem, jak wiele mi brakuje do innych grafików z mikroświata. De facto umiem jedynie obsługiwać paint, oraz gimp na poziomie w miarę podstawowym. Marzyłoby się coś więcej, ale nie ma na to sił i czasu. Tak przy okazji, dawno jakiś znaczków nie było. Jeśli nie ma innych chętnych, bo co do aktualnie piastującego stanowisko Herolda, to zdaje się, iż jest nim zmarły Pan Kościuk, to ja bym chciał zgłosić moją osobę. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memiczny/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: szlachecki kącik memicznyZ gdanska cały czas coś jeździ po Polsce, dobrze, niech sie rozwija. A żarcik śmieszny.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4