szlachecki kącik memiczny
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: szlachecki kącik memicznyFriedrich von Baden, kiedy zobaczył, że na forum, ktoś określił go mianem "wybitny grafik":
/-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memicznyCo jak co mapa jest, liczy się dobrze wykonana praca.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: szlachecki kącik memiczny
Po prostu wiem, jak wiele mi brakuje do innych grafików z mikroświata. De facto umiem jedynie obsługiwać paint, oraz gimp na poziomie w miarę podstawowym. Marzyłoby się coś więcej, ale nie ma na to sił i czasu. Tak przy okazji, dawno jakiś znaczków nie było. Jeśli nie ma innych chętnych, bo co do aktualnie piastującego stanowisko Herolda, to zdaje się, iż jest nim zmarły Pan Kościuk, to ja bym chciał zgłosić moją osobę. /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memiczny![]() /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memicznyZ gdanska cały czas coś jeździ po Polsce, dobrze, niech sie rozwija. A żarcik śmieszny.
Re: szlachecki kącik memiczny![]() /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memicznyTo napewno dobry dział?
Re: szlachecki kącik memiczny
Średnio śmieszny mem. Wiem, mam lepszy... ![]() /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memicznyO i po to jest ten kącik:D
![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: szlachecki kącik memicznySpokojnie, będą memy lepsze i gorsze. Choć to zależy od humoru, jego rodzaju jaki każdy posiada, oraz wysublimowania humoru, oraz zwyczajnie też jakości mema.
![]() /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5