Więcej informacji:
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?t=37922

I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskich
• Strona 1 z 1
I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskichStarosarmacja oraz Republika Bialeńska serdecznie zapraszają na I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskich! Gwarantowana świetna zabawa i nagrody! Każdy uczestnik coś dostanie na pamiątkę
Więcej informacji: https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?t=37922 ![]() ( — ) Fatima Popow-Chojnacka
Re: I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskichTak na to patrzę i chyba sobie na telefon pobiorę grę o skokach, ale to nie będzie chyba ta co na niej sarmaci skaczą
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskichA która to gra, Jego Królewska Mość?
Olbracht Łaski h. Niesobia
Miecznik Łęczycki Marszałek Nadworny
Re: I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskichJa patrząc na skoki mam połamane nogi, z samego patrzenia
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Kasztelan Pomorski, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() Re: I Turniej Starosarmacko-Bialeński w skokach narciarskich
Ski Jumping 2026 czy jakoś tak. Wygląda powiedzmy "realistycznie" a nie jakieś rysunkowe, animowane postacie. Nie jest stara, tylko co sezon czy co rok sie zmienia aktualizuje. i widziałem dziś jak kolega na studiach gra i mnie zaciekawiło. A jeszcze wątek na forum tak ożywił taką chęć spróbowania zagrania w nią. Ona jest grą na telefon. Może na komputer też jest nie wiem, ale kolega grał na telefonie. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
• Strona 1 z 1