Mamy pierwsze zgłoszenie! O organizację XXVIII v-Mundialu ubiegać się będzie Imperium Rusowskie, które przygotowało materiały promocyjne mające zachęcić trenerów do oddania na nich swojego głosu. Poniżej znajdziecie folder promocyjny Rusowii. Zachęcamy do zapoznania się z materiałami.
Kliknij w grafikę
Jednocześnie przypominamy, że oferty można składać do 31 marca 2026 r.
Mamy kolejne zgłoszenie! O organizację XXVIII Mistrzostw Mikroświata w Piłce Nożnej ubiegać się będą wspólnie Królestwo Baridasu oraz Królestwo Hasselandu. Poniżej znajdziecie ich ofertę.
Kliknij w grafikę
Jednocześnie przypominamy, że oferty można składać do 31 marca 2026 r.
Gotfryd de Ruth napisał(a):Robi się ciekawie co do kandydatur na organizacje mundialu. Jest jeszcze czas na zgłaszanie chętnych, to może jeszcze niespodzianki się pojawią.
Ja myślę, że już zostaną te dwie kandydatury i to między nimi będzie walka. No chyba, że rzeczywiście pojawiłaby się jakaś trzecia nieoczekiwana kandydatura, ale to póki co nie przychodzi mi żadna na myśl.
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc