NIEOBECNOŚCIRe: NIEOBECNOŚCIPowracam z urlopu. Był bardzo udany- byliśmy w Bieszczadach i nad Bałtykiem. Powoli wracam do aktywności. Tym zaś, którzy są na urlopach lub mają inne rzeczy na głowie- życzę owocnego wypoczynku.
Re: NIEOBECNOŚCIWitaj Szanowny dziadku! Nie pozostaje mi nic innego jak gratulować udanego wypoczynku. Skoro Radziwiłłowie są już wszyscy, można by zorganizować w Urbino kolejną ucztę! Przeoczyliśmy niedawno kilka rocznic - czternastolecie Urbino jak i drugą rocznicę „wyprowadzki” na Vaarland.
![]() Adelaide Radziwiłł-Chojnacka Imperatrix Kirianiae Domina Uxor Norveglandiae et Vinculiae Principissa Urbini Re: NIEOBECNOŚCIRad jestem Cię widzieć Droga Wnuczko. Proszę wybacz mi nieobecność na Twoim ślubie z Bolesławem. W najbliższym czasie postaram się pojawić na Nordacie, by złożyć Wam życzenia na nowej drodze życia.
Kolejna uczta w Urbino? Świetny pomysł! Jak tylko w pełni wróce do większej aktywności, takową zorganizujemy.
Re: NIEOBECNOŚCINic się nie stało, najważniejsze, że otrzymaliśmy dziadkowe błogosławieństwo! Z pewnością zawitamy w Urbino razem!
![]() Adelaide Radziwiłł-Chojnacka Imperatrix Kirianiae Domina Uxor Norveglandiae et Vinculiae Principissa Urbini Re: NIEOBECNOŚCIPrzedewszystkim Corko droga to musimy uczcic w Urbino Twoje małżeństwo, na ktore przez realioze przybyc nie moglismy, ale za to teraz poswietujemy.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: NIEOBECNOŚCIDroga Siostro, najmocniej Cię przepraszam za moją nieobecność na Waszym ślubie i weselu. Udało mi się założyć konto na forum Nordaty, jednak brakło czasu, żeby napisać odpowiednie życzenia.
Z tego też miejsca chciałem napisać, że moja aktywność na forum w czasie wakacji (przynajmniej w najbliższym czasie), może być delikatnie mniejsza niż planowałem, ze względu na natłok pracy i obowiązków w realu.
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości |
||