Myślę, co by każden mógł o swojej nieobecności powiadomienie dać, przeto ten wątek zacząłem.
Pragnę powiadomić, że od jutra tj 25 Lutego aż do 5 Marca będę nieobecny.
NIEOBECNOŚCINIEOBECNOŚCIMyślę, co by każden mógł o swojej nieobecności powiadomienie dać, przeto ten wątek zacząłem.
Pragnę powiadomić, że od jutra tj 25 Lutego aż do 5 Marca będę nieobecny.
Re: NIEOBECNOŚCIMiłego wypoczynku życzę i proszę do nas wrócić z nadmiarem zapału!
![]() ![]() /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: NIEOBECNOŚCIDziękuję Mości Książę
![]() ![]() ![]()
Re: NIEOBECNOŚCICieszymy się, że już pan do nas wraca
![]() Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: NIEOBECNOŚCIWitamy z powrotem i mamy nadzieję, że choroba minie i Waszmości do pełni sił rychło dojść pozwoli
![]() ![]() /-/ Marek Paweł Wiktorowicz Książę Urbino Re: NIEOBECNOŚCIZ każdym dniem sił przybywa, by Ojczyznie słuzyć
![]()
Re: NIEOBECNOŚCIInformuję, że od jutra aż do 23 marca będę nieobecny. Czeka mnie wizyta w szpitalu i mam nadzieję że wydobrzeje do tego czasu na tyle by wrócić do domu.
Re: NIEOBECNOŚCIA cóż to się waszmości stało, że do szpitala pędzi?
/-/ Stanisław von Tauer herbu von Tauer Pułkownik wojsk koronnych Wojewoda łęczycki ![]() kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||