Sebastian von Tauer napisał(a):Chciałbym panów przeprosić za długie nieobecności. Będę starał się powracać do Rzeczypospolitej, jak tylko będę mógł. Niestety sprawy realne zabierają mi ogrom czasu...
Witam Mości książe bardzo serdecznie
NIEOBECNOŚCIRe: NIEOBECNOŚCI
Witam Mości książe bardzo serdecznie
Re: NIEOBECNOŚCIZgadzam się z Wielmożnym Księciem Samuelem w całej rozciągłości
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela Re: NIEOBECNOŚCIPanowie, dziękuję za powitania. Postaram się w najbliższych dniach nadrobić to, co działo się w RON od mojego ostatniego pobytu tutaj, by być na bieżąco ze sprawami
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: NIEOBECNOŚCI
Od ostatniej wizyty JO, wydarzyło się dużo, ale stosunkowo mało się zmieniło. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: NIEOBECNOŚCIZastanawiam się czy nie trzeba by czegoś zrobić w sądach bo chyba są tam otwarte jakieś procesy jak nagany szlachectwa trzech osób.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Tak, ale nie wiem czy wypada od razu przytlaczac obowiazkami JO Sebastiana. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Zawsze może inna osoba, która ma uprawnienia sędziowskie dokończyć prowadzenie tych spraw. Można by też poszukać nowych osób chętnych ukończyć kurs sędziowski u Kanclerza Wielkiego. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: NIEOBECNOŚCIOd jutra znikam na długi ponad dwutygodniowy urlop. Czas osapnąć od mikro
Re: NIEOBECNOŚCIŻyczymy miłego urlopu.
Ja do piątku nie będę miał internetu, więc mogę się pojawić tylko na kilka minut ewentualnie wieczorami. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: NIEOBECNOŚCIUdanego wypoczynku Wasza Książęca Mość!
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||