|
Miejsce swobodnych i luźnych rozmów
przez Konrad Radziwiłł » 19 paź 2025, 15:46
Olizar Kierdej napisał(a):Maurycy Orański napisał(a):Budynki są nowowybudowane dla ludności napływowej. Tam gdzie w realu znajdują się dziś świątynie polskokatolicka i prawosławna, przed XVIII wiekiem (czytaj józefinizmem), był klasztor bernardynów i tak też jest w wirtualnym Tarnowie. O arianach nic nie kojarzę żeby mi się pod nosem pojawili. Różnica między zborami jest w narodowości wiernych. W jednym nabożeństwa odprawiane są w języku scots, a w drugim w niderlandzkim.
To ciekawa informacja. Dodam na Mapę świątyń RON info o języku nabożeństwa w tych tarnowskich zborach.
Panie Olizarze, problem jest taki, ze wiekszosc osob nie widzi tych informacji, one się wyświetlają tylko przy uprawnieniach. 
Hrabia IL Gubbio
Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
- Medale: 5
-
-
- Godności Kancelaryjne: Podkanclerzy
- Stopień: Pułkownik
- Wykształcenie: Bakałarz
przez Konrad Radziwiłł » 19 paź 2025, 16:04
Prawdopodobnie ja cos zle zrobie, ale kiedy mam włączona zakladke wojewodztwa, to nie mam mozliwosci wchodzenia w informacje o majatku, ale to na telefonie, na laptopie jeszcze nie sprawdzalem.
Hrabia IL Gubbio
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
-
-
przez Konrad Radziwiłł » 19 paź 2025, 18:39
Maurycy Orański napisał(a):Nie wiem jaki jest obecnie status Żywca, raczej jego właściciela Taddeo Piccolomini, ale w Żywcu również stał meczet
A to ciekawa sprawa, nie spodziewałem się.
Hrabia IL Gubbio
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
-
-
przez Olizar Kierdej » 19 paź 2025, 19:07
Konrad Radziwiłł napisał(a):Prawdopodobnie ja cos zle zrobie, ale kiedy mam włączona zakladke wojewodztwa, to nie mam mozliwosci wchodzenia w informacje o majatku, ale to na telefonie, na laptopie jeszcze nie sprawdzalem.
W sprawie telefonu: Jeżeli nacisnąć na wioskę, miasto, województwo czy cokolwiek inne, to na dole pojawi się nazwa. Naciskamy na nazwę i wtedy cała informacyjna zawartość pojawia się.
Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnegokartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON
-
-

- Wojski

-
-
-
przez Olizar Kierdej » 19 paź 2025, 20:40
Maurycy Orański napisał(a):Nie wiem jaki jest obecnie status Żywca, raczej jego właściciela Taddeo Piccolomini, ale w Żywcu również stał meczet
Nie znalazłem meczet, tylko cmentarz muzułmański.
Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnegokartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON
-
-

- Wojski

-
-
-
przez Konrad Radziwiłł » 19 paź 2025, 20:56
Olizar Kierdej napisał(a):Konrad Radziwiłł napisał(a):Prawdopodobnie ja cos zle zrobie, ale kiedy mam włączona zakladke wojewodztwa, to nie mam mozliwosci wchodzenia w informacje o majatku, ale to na telefonie, na laptopie jeszcze nie sprawdzalem.
W sprawie telefonu: Jeżeli nacisnąć na wioskę, miasto, województwo czy cokolwiek inne, to na dole pojawi się nazwa. Naciskamy na nazwę i wtedy cała informacyjna zawartość pojawia się.
Znalazlem rozwiazanie dla mojego problemu, na telefonie musze wchodzic przez incognito na mape, bo inaczej mi sie otwiera w aplikacji "maps", ktora powoduje, ze nie wyswietlaly mi sie wioski "po podgladu" 
Hrabia IL Gubbio
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
-
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Karczma zwana Rzym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|