Pytanie
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: PytanieTutaj jest zbiór praw i obowiązków mieszczan a także zbiór praw które mieszczan dotyczą.
viewtopic.php?f=428&p=38772#p38772 A poza tym to polecam przeczytać poradnik: viewtopic.php?f=2&t=2976 W wolnym czasie zachęcam również do lektury etykiety: viewtopic.php?f=2&t=5605 Zawsze to jakaś dodatkowa pomóc aby poznać nasz (k)raj i jego możliwości. Skazany na karę infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: PytaniePotrzebuje porady prawnej
Zapomniałem pobrać wynagrodzenie za styczeń. Czy mogę je pobrać w lutym ? Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: PytanieZa styczeń chyba nie, ale za luty tak. To też zależy czy rozlicza się Pan biorąc 1-szego każdego miesiąca za miesiąc poprzedni czy za bieżący.
Skazany na karę infamii i konfiskaty majątku przez sąd grodzki za kloning, zdradę stanu i podszywanie się pod inne osoby.
Re: PytanieZawsze wypłacam w danym miesiącu
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: Pytanie
W takim razie niestety dochód przepada, Mości Panie Aleksandrze. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: PytanieDziękuję za odpowiedź, trudno
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: PytaniePrzepraszam Panów za moje braki w wiedzy, ale po tak długiej nieobecności i zmianach zrodziło się w mojej głowie parę pytań:
1. Wyczytałem na jednym z wątków o serwerze na Discordzie - chciałbym wiedzieć, czy to wciąż aktualne i czy warto zakładać tam konto? 2. Co się stało z systemem bankowym? Sam ustaliłem już, że da się dostać na istniejące konto i zarządzać majątkami.
Re: PytanieCo do banku to był reset i obecnie znajduje się on tu
http://rzeczpospolitaobojganarodow.pl/forum/viewforum.php?f=555 (-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Re: PytanieWidziałem właśnie - pytanie dotyczy powodu takiego stanu rzeczy - popsuło się coś w systemie?
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3