Daniel von Tauer-Krak napisał(a):Dobra, trzeba było oznaczyć. Exel wystarczy?
Oznaczać się nie da. Ale jak coś to już zrobiłem metoda halupniczą ale wysłałem wyniki chyba o 20. Więc RON zdążył
Dyskusje w Karczmie RzymRe: Dyskusje w Karczmie Rzym
Oznaczać się nie da. Ale jak coś to już zrobiłem metoda halupniczą ale wysłałem wyniki chyba o 20. Więc RON zdążył /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Dyskusje w Karczmie RzymHm... Mam wrażenie, iakobym skądś znał pana y przyiaciela Barnasza Kosa. Słuszna, być tak może, iże to iuż me starcze otępienie...
Re: Dyskusje w Karczmie Rzym
Zaiste styl pisma mi się również wydał znajomy. Wstępna lustracja na nic nie wskazała. Oczywiście nie żebym oskarżał o coś Bartosza. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Dyskusje w Karczmie RzymCóż, Wielmożni Panowie... Przyznać za pewne musiałbym się wcześniej bądź i później, tako uczynię to jeszcze bez bicia.
Mym poprzednim wcieleniem był ów Bartolomeusz Kościuk. Nie znam jak Mości Panowie y Jego Królewska Miłość to odbiorą, sam sądzę, iż dość żałośnie kresu tedy dokonałem, acz z przyczyn realowych pragnąłem czym prędzej to skończyć. Wszelkiej responsy się spodziewam, choci rad jestem, że powróciłem y żywię nadzieję, iż na dłużej, bom plany już ziścił jakoweś w głowie Jeno jeszcze tylko powiem, iż oficjalnie Panów y Panie zdrawiam za te parę roków kiedy mię nie było. A persona obecna nie ma nic wspólnego z poprzednią, Bartolomeusz jest nieboszczykiem, nawet hasła nie posiadam do tamtego konta. Jeszcze by brakowało, abym za kloning został skazany... Re: Dyskusje w Karczmie RzymA miałem dobre przeczucia
Też tak sądziłem, że ten styl pisania to tutaj już był. Na 95% byłem pewny, że to ta sama osoba. Pozostałe 5% wiary, to było, że po prostu wierny naśladowca. Nawet komuś prywatnie napisałem, że czuję, iż to jakowyś dawny obywatel /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Dyskusje w Karczmie Rzym
Tom wpadł A poza tym wątkiem, zastanawiam się nad utworzeniem przedsiębiorstwa zajmującego się opieką nad konwojami, to jest klient organizuje konwój, opłaca go, et cetera, ja dbam o codzienne wysyłanie postów z podróży, by zysk i okręty nie przepadły - głównie rozchodzi się o rzecz, iż moja osoba zajmuje się żmudną pracą, zwalniając z niej organizatora konwojów, a w zamian dostaję 5% z zysku lub mniej bądź za każdym razem do uzgodnienia z klientem. Klientami mogą być osobistości prywatne, jak i miasta. Koszt ponosiłbym wyłącznie jeśli nie dopilnowałbym zadania i konwój by się "rozpłynął". Co o tym Mości Panowie sądzicie? Może ten aspekt fabularny jest dla Waść Panów ważny i moja usługa byłaby niepotrzebna? Jest to jeno koncept, wszak za samo zapytanie nikt nikogo nie zetnie Re: Dyskusje w Karczmie RzymCiekawa sprawa. Osobiście mógłbym zaryzykować.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Dyskusje w Karczmie RzymSuper pomysł. I chyba ciekawsze to wygląda niż kupowanie statków ochronnych. Inna sprawa, to aspekt ubezpieczenia towaru? Co będzie, jak przepadnie towar na 1000000 DPL? Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: Dyskusje w Karczmie Rzym
Zaiste... Nie było mnie tu przez około rok bodaj, a i wtedy konwojami się jeszcze nie interesowałem, jednakże rozumiem, iż konwój przepada jeśli nie napisze się wszystkich codziennych dziesięciu wiadomości, tak? W takim wypadku nie byłoby problemu z pisaniem postów na forum z mojej strony lecz musieliby Waćpanowie zawierzyć mi na słowo, co pojmuję, że jest wielkim ryzykiem. Re: Dyskusje w Karczmie RzymCoś ziściłem, przychodzi poczekać i wypatrywać cóż z tego będzie: https://www.rzeczpospolitaobojganarodow.pl/forum/viewtopic.php?f=707&t=7848&p=82813#p82812
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |
||