Jako administrator Vaarland League, kontynentalnej ligi piłkarskiej, zachęcam do sponsorowania tego przedsięwzięcia!
Sponsorem może zostać osoba prywatna, jak i instytucja publiczna, czy też prywatna.
Oferujemy umieszczanie wskazanego loga lub herbu sponsora w: - cotygodniowych podsumowaniach kolejek publikowanych na forach państw mających swe drużyny w lidze jak np. tutaj - innych wydarzeniach ligowych jak np. konferencja trenerów.
Środki będą przeznaczone głównie na nagrody dla drużyn za osiągnięcia w lidze.
Minimalna kwota to 100 ℳ lub równowartość w innej walucie. Pieniądze można wpłacać na konto MBP: Vaarland League PL989148
W imieniu całej ligi dziękuję za wsparcie!
Kajetan Merkury Sikorski
Podskarbi Wielki Wójt i pisarz Miasta Królewskiego Lwowa
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz napisał(a):Dorzuciłem coś od siebie. A swoją drogą... patrząc do historii operacji... to jest jakaś składka dla klubów?
Dziękuję. Co do składki, tak, ustaliliśmy ją na konferencji w Karlsruhe w marcu. Niemniej, to, co Waszmość wpłacił, starczy i na składkę trenerską, i na sponsoring. Czy Waszmość chce, aby umieszczać jakiś herb?
Kajetan Merkury Sikorski
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz napisał(a):Dorzuciłem coś od siebie. A swoją drogą... patrząc do historii operacji... to jest jakaś składka dla klubów?
Dziękuję. Co do składki, tak, ustaliliśmy ją na konferencji w Karlsruhe w marcu. Niemniej, to, co Waszmość wpłacił, starczy i na składkę trenerską, i na sponsoring. Czy Waszmość chce, aby umieszczać jakiś herb?
A, dziękuję. Rozumiem.
Ta składka to jest jedna na sezon?
Czy chciałbym herb... A poprosiłbym jakąś formę mojej Tępej Podkowy. O ile to nie problem. Bo można by i bez.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz napisał(a):Ta składka to jest jedna na sezon?
Tak, dokładnie.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz napisał(a):Czy chciałbym herb... A poprosiłbym jakąś formę mojej Tępej Podkowy. O ile to nie problem. Bo można by i bez.
Mogę prosić o jakiś link do grafiki?
Kajetan Merkury Sikorski
Ponieważ nie śledziłem konferencji w Niemczech, to nie wiedziałem o składkach, ani o ich wysokości. Proszę o tę informację, to będę mógł opłacić ją i może coś dorzucę do nagród jako sponsor.
Książe Urbino
Książe na Borysowie, Nieświerzu i Birżach Wojewoda miński
Samuel Radziwiłł napisał(a):Ponieważ nie śledziłem konferencji w Niemczech, to nie wiedziałem o składkach, ani o ich wysokości. Proszę o tę informację, to będę mógł opłacić ją i może coś dorzucę do nagród jako sponsor.
Waszmość Panie!
Składka trenerska jest w wysokości 100 ℳ wpłacana na konto wyżej podane.
Kajetan Merkury Sikorski