szlachecki kącik memicznyszlachecki kącik memiczny![]() /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memicznyA to smieszny żarcik Mospanie.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: szlachecki kącik memicznyŻart przedni. Cieszy również nawiązanie do tytułu mojego wątku na oryginalnym forum Bizancjum
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: szlachecki kącik memiczny
Właśnie ostatnio widziałem w Nowinach, że na forum Bizancjum jest tak wątek, a że ostatnio widziałem kilka memów związanych z RON, to pomyślałem, że dobrze byłoby w RON taki wątek założyć, aby dzielić się takim cudnym contenetem. Zawsze jak coś dobrego, zabawnego będzie, to można wstawić i zrobić komuś dzień. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: szlachecki kącik memiczny![]() /-/ Jerzy IV
Re: szlachecki kącik memiczny![]() /-/ Jerzy IV
Re: szlachecki kącik memicznyAj nie dokonca, słaba I Rzplita nie była, prawda że czasem tak, ale nie zawsze.
Re: szlachecki kącik memiczny
Czasem tak, ale nie zawsze? To była czy nie była? ![]() Re: szlachecki kącik memicznyOgólnie rzecz biorąc słaba nie była, miała momenty słabości ale ogólnie nie była słaba.
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości |
||