|
Miejsce swobodnych i luźnych rozmów
przez Jerzy IV » 21 maja 2024, 13:40
Jakiś czas temu rozmawiałem z Panem Kajetanem Sikorskim na temat możliwości stworzenia reprezentacji RON w piłce nożnej. Kiedyś bowiem istniała i RON grała w MUP. Popytałem się władz MUP jakby to wyglądało, a także porozmawiałem z królem i paroma innymi osobami. I tak od wczoraj istnieje już w szeregach MUP reprezentacja Rzeczpospolitej w piłce nożnej, której zostałem pierwszym selekcjonerem.
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Rotmistrz
- Wykształcenie: doktor net
przez Stanisław » 22 maja 2024, 20:25
Nie jestem ci ja wielkim sympatykiem kopania świńskiego pęcherza w mikronacjach, mimo wszystko jednak trzymam kciuki za reprezentację, bo w końcu oni nasi są.
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez Jerzy IV » 08 cze 2024, 20:21
Kajetan Sikorski napisał(a):I jak tam debiut naszej reprezentacji? 
Od wczoraj niestety Xpert Eleven ma problemy. Co do naszego debiutu to wygraliśmy go. 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
przez Jerzy IV » 08 cze 2024, 21:38
Kajetan Sikorski napisał(a):No i pięknie. Świetny mecz! Widziałem, że sprawdzi się Pan na tym stanowisku.
Raptem pierwszy przeciwnik. Nowa reprezentacja, dołączyli do MUP, zaraz po nas. Poza tym mamy chyba najlepszą, lub jedną z najlepszych reprezentacji w Dywizji C, czyli ostatniej najsłabszej dywizji. Liczyłem, ze zostanę tutaj w niej tak z dwa sezony aby skład potrenować, ale najpewniej uda się wyjść w z niej. W Dywizji B, już nie będzie tak łatwo... 
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
przez Kajetan Sikorski » 09 cze 2024, 09:06
Friedrich von Baden napisał(a):Raptem pierwszy przeciwnik. Nowa reprezentacja, dołączyli do MUP, zaraz po nas. Poza tym mamy chyba najlepszą, lub jedną z najlepszych reprezentacji w Dywizji C, czyli ostatniej najsłabszej dywizji. Liczyłem, ze zostanę tutaj w niej tak z dwa sezony aby skład potrenować, ale najpewniej uda się wyjść w z niej. W Dywizji B, już nie będzie tak łatwo...
Tak czy inaczej, kibicujemy i czekamy na dalsze relacje. 
Kajetan Merkury Sikorski Podskarbi Wielki Wójt i pisarz Miasta Królewskiego Lwowa
Res Legendae znany również jako Gaetano Kohlmeise  Plus ratio quam vis
-
-

- Pisarz miejski

-
- Medale: 5
-
-
- Godności Kancelaryjne: Podskarbi Wielki
przez Stanisław » 10 cze 2024, 09:57
Jaką trener w ogóle preferuje taktykę? Na husarię (mocno ofensywnie) czy na tabor kozacki (okopujemy się i liczymy na kontry)? 
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez Jerzy IV » 10 cze 2024, 10:55
Stanisław napisał(a):Jaką trener w ogóle preferuje taktykę? Na husarię (mocno ofensywnie) czy na tabor kozacki (okopujemy się i liczymy na kontry)? 
Jako, że mamy przewagę nad innymi, mamy potencjał, to nie uważam aby była potrzeba okopywania się, używania taktyki na tabor kozacki (lub inaczej w futbolu na autobus w bramce...  ) Ja zwykle jestem raczej trenerem lubiącym dobrą, ładną grę, grę ofensywną. Tak zwykle gram moimi drużynami w X11, tak też zwykle grałem w grze Football Manager 2023. 
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Karczma zwana Rzym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
|
|