Jak można zakupić kamiennicę w Gdańsku?
Zapomogę otrzymałem
Pytanie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Re: PytanieZakupu trzeba dokonać w tym wątku.: viewtopic.php?f=366&t=3772&start=50
Jej Książęca Wysokość Adelaide Radziwiłł-Chojnacka Re: PytanieHrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Kasztelan Wileński
Re: PytanieProszę o pomoc
Ile pojedynczy szlachcic może mieć wojska ? Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Wojewoda Żmudzki, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() Re: PytanieTyle, na ile miesięcznie stać szlachcica, oczywiście jeżeli Hetman Wielki się zgodzi.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Kasztelan Wileński
Re: PytanieNie chcą nikomu wchodzić w paradę chciałem się zapytać, czy ktoś jest posiadaniu miejscowości w Kurlandii :
1. Oberpahlen 2. Walk 3. Wolmar 4. Segewold 5. Goldingen 6. Widau 7. Selburg 8. Rezeknes 9. Lamsal 10. Rositten 11. Mitawa (Mitau) Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Wojewoda Żmudzki, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() Re: PytanieMożna poprostu wpisać to w poszukiwawcze forumowej. Jak nie będzie żadnych wpisów, to znaczy że są dostępne te miejscowości Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego Herold Wielki kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: PytanieCzęść z tego może być napisana po polsku.
I id razu informuję że Mitawa należy do mojego syna Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, Kanclerz Wielki Biskup Krakowski baron Pesaro, wicekról Nowej Kurlandii, wojewoda sandomierski, ![]()
Re: PytanieDla tego proponowałbym zamienić La Palma na Tobago i stworzyć tam też Interaktywną mapę;) Pan na Kisielinie Olizar Kierdej h.własnego Herold Wielki kartograf, rysownik, członek Wspólnoty Braci Polskich autor Interaktywnej mapy RON ![]() Re: PytanieJakby La Palma nie miała swojej historii nie to nie widziałbym nic przeciwko. Ale nie chcę żebyśmy się odcięli od przeszłości tych ziem.
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, Kanclerz Wielki Biskup Krakowski baron Pesaro, wicekról Nowej Kurlandii, wojewoda sandomierski, ![]()
• Strona 1 z 2 • 1, 2