Zapraszam wszystkich do obserwacji rozgrywek
4. sezonu Garamond Vaarland League.
Garamond Vaarland League - 4. sezon
• Strona 1 z 1
Garamond Vaarland League - 4. sezon![]() Zapraszam wszystkich do obserwacji rozgrywek 4. sezonu Garamond Vaarland League. /-/ Jerzy IV
Electus Rex Poloniae, Magnus Dux Lithvaniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Re: Garamond Vaarland League - 4. sezon![]() Garamond Vaarland League - 6. kolejka ![]() /-/ Jerzy IV
Electus Rex Poloniae, Magnus Dux Lithvaniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Re: Garamond Vaarland League - 4. sezonCzy ja widze nowa druzyne z Urbino?
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Garamond Vaarland League - 4. sezon
Jeśli się nie mylę, to chodzi WKM o KS Aquile Urbino, czyli drużynę księcia Samuela, dawniej Orły Mińsk. Ps. Przepraszam, że nie były wstawiane wyniki wcześniejszych kolejek, ale przypadło to akurat trochę na taki czas realiozy. Będę starał się teraz wstawiać wyniki kolejnych kolejek, ale to proszę mnie pilnować, ewentualnie samemu wstawić. /-/ Jerzy IV
Re: Garamond Vaarland League - 4. sezonSezon, I po sezonie. Nie mogę się doczekać raportu zmian. Niektórzy moi zawodnicy mają WR 5 albo 6
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Garamond Vaarland League - 4. sezon
Ja przez realioze niestety nie publikowałem raportów o wyniku kolejek. Przepraszam za to. Te studia mocno się dały mi we znaki. /-/ Jerzy IV
• Strona 1 z 1