|
Miejsce swobodnych i luźnych rozmów
przez Jerzy IV » 07 maja 2025, 06:42
Benedykt Krakowski vel Potocki napisał(a):Ale coś się odblokowało, bo jak oddałem swój głos na początku konkursu to miałem pokazane tylko wyniki, a teraz znowu mogę zagłosować....
Teoretycznie od początku w ankiecie była możliwość zmiany głosu. Mnie nie było na forum praktycznie od momentu kiedy napisałem poprzedni post. Zatem nic nie było zmieniane.
Oczywiście gratuluję zwycięscy konkursu. Fajnie, że udało się go zorganizować, oraz dokończyć. Można powiedzieć, że to było nasze takie małe Our Sound 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Rotmistrz
- Wykształcenie: doktor net
przez Konrad Radziwiłł » 07 maja 2025, 06:50
Ważne że się udało, udział wzięło az 8 osób, co jak na nasze realia nie jest mało, gratuluję przeprowadzenia oraz wygranemu. Postaram sie niedlugo zarzadzic nagrode.
Hrabia IL Gubbio
Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
- Medale: 5
-
-
- Godności Kancelaryjne: Podkanclerzy
- Stopień: Pułkownik
- Wykształcenie: Bakałarz
przez Jerzy IV » 07 maja 2025, 06:54
Konrad Radziwiłł napisał(a):Ważne że się udało, udział wzięło az 8 osób, co jak na nasze realia nie jest mało, gratuluję przeprowadzenia oraz wygranemu. Postaram sie niedlugo zarzadzic nagrode.
Okej, jako organizator, ale też zawodnik czekam z niecierpliwością. 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
przez Krzysztof Hans » 09 wrz 2025, 18:13
Fryderyk Orański napisał(a):Benedykt Krakowski vel Potocki napisał(a):Ale coś się odblokowało, bo jak oddałem swój głos na początku konkursu to miałem pokazane tylko wyniki, a teraz znowu mogę zagłosować....
Teoretycznie od początku w ankiecie była możliwość zmiany głosu. Mnie nie było na forum praktycznie od momentu kiedy napisałem poprzedni post. Zatem nic nie było zmieniane.
Oczywiście gratuluję zwycięscy konkursu. Fajnie, że udało się go zorganizować, oraz dokończyć. Można powiedzieć, że to było nasze takie małe Our Sound 
Tak a propo to czy pod kątem Our Sound jest coś dla mnie od was? 
Krzysztof Hans Arped-Winnicki Więcej Słońca!
-
-

- Gość zagraniczny
-
- Stopień: Chorąży
- Gadu-Gadu: 7260161
przez Jerzy IV » 10 wrz 2025, 09:29
Krzysztof Hans napisał(a):Fryderyk Orański napisał(a):Benedykt Krakowski vel Potocki napisał(a):Ale coś się odblokowało, bo jak oddałem swój głos na początku konkursu to miałem pokazane tylko wyniki, a teraz znowu mogę zagłosować....
Tak a propo to czy pod kątem Our Sound jest coś dla mnie od was? 
To jeszcze przydałaby się opinia innych, czy byśmy dali te zwycięska propozycję, czy też na konkurs poszedł by zwycięscy który miał iść na konkurs zanim jeszcze RON otrzymała organizacje https://youtu.be/QGVNsTpyJZY?si=_DktdyvwjWOKZpGx
-
-

- Jego Królewska Mość

-
-
-
przez Konrad Radziwiłł » 10 wrz 2025, 09:58
Tak, dajemy zwycięska propozycje.
Hrabia IL Gubbio
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
-
-
przez Krzysztof Hans » 26 wrz 2025, 17:24
To wasza ostateczna decyzja? Nie wiem czy mam ją wpisać na listę.
Krzysztof Hans Arped-Winnicki Więcej Słońca!
-
-

- Gość zagraniczny
-
- Stopień: Chorąży
- Gadu-Gadu: 7260161
przez Konrad Radziwiłł » 26 wrz 2025, 17:51
Tak, proszę ja wpisac.
Hrabia IL Gubbio
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
-
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Karczma zwana Rzym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|