Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanie
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieJa bym optował za dogrywką
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieTak. Niech będzie jeden zwycięzca
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieA jednak dogrywka niepotrzebna. Wpłynął dodatkowy glos.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieKto został deus ex machina? Przyznać się, panowie
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieDomyślam się kto, ale nie będę wywoływał tak na środek.
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieAle coś się odblokowało, bo jak oddałem swój głos na początku konkursu to miałem pokazane tylko wyniki, a teraz znowu mogę zagłosować....
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieTak, aczkolwiek nie będzie to drugi głos. Sam tak mam
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanie
To głosujemy jeszcze? Czy jak? abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieNie ma sensu dogrywki, skoro mamy zwycięzcę.
Re: Konkurs Piosenki Szlacheckiej - głosowanieZatem gratulacje dla zwycięzcy!
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]()
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3