|
Miejsce swobodnych i luźnych rozmów
przez Femme Mystere » 12 wrz 2025, 06:25
Myślałam również o wykonaniu filmików o każdej mikronacji z osobna. Więc do tematu jeszcze powrócimy  Z wywiadami z moim udziałem jest niestety spory problem ze wspólnym znalezieniem czasu na nagranie. Ale przychodzi mi do głowy, że mogłaby Wasza świątobliwość na przykład brać sobie jeden konkretny temat, następnie nagrywać swój komentarz lub w towarzystwie innych osób z RON/mikronacji, a ja mogę materiał potem zmontować, aby to nadawało się do social media. Ja publikuję dla Kotliny Edelweiss i tam na pewno bym taki materiał umieściła, ale można również wrzucić na sociale RONu lub Radia Mikronacje. W każdym razie dziękuję za to 5 zdań opisu, prześlę tutaj link, gdy mantriał pojawi się w sm.
Lieselotte Augentrost Faktotum Kotliny Edelweiss
-
-

- Gość zagraniczny
-
- Stopień: Hetman Wielki
przez Jerzy IV » 12 wrz 2025, 07:40
Super. Dziękujemy, chętnie obejrzymy. Ja prawie zawsze oglądam / słucham czy to podcasty Radia Mikronacje czy jakieś audycje z Edelweiss.
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Rotmistrz
- Wykształcenie: doktor net
przez Femme Mystere » 18 wrz 2025, 09:50
Potrwało to znacznie dłużej niż pierwotnie zakładałam, ale ostatecznie udało się. Z góry przepraszam za pewne niedociągnięcia, ale wynikają one niestety z ograniczeń portalu, za pomocą którego dokonywałam montażu. [youtube]https://youtu.be/Oul_UM-5rag[/youtube] (nie wiem czemu nie działają tagi, więc tutaj wrzucam link bezpośredni: https://youtu.be/Oul_UM-5rag?si=oNkXYYljg8LPtOSE ) W przyszłości proponowałabym jakoś bardziej szczegółowo omawiać treść i grafiki, jakie Państwo oczekiwaliby widzieć na filmiku. Zawsze możemy próbowac dążyć do coraz lepszej jakości 
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez Femme Mystere » 18 wrz 2025, 11:38
Dziękuję za miłe słowo. Osobiście uważam, że można taki materiał zrobić i jeszcze znacznie lepiej, ale muszę też przyznać, że obecnie jestem na etapie nauki i wiele zdobywam z doświadczeniem, a tego nie uzyska się bez prób i błędów.
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez Olbracht Łaski » 18 wrz 2025, 12:04
Moje najszczersze gratulacje, pani dobrodziejko!  Świetnie zmontowane i rzeczowe. Dobrze mi się oglądało łaskawej pani materiał  ) A może jakiś fajny materiał o naszym nowym mieszczaninie ukrainnymi, panu Mylskim?  Prawdziwie barokowy to człek, wielu umiejętności i talentów I kartograf i artysta, w jednym.
-
-

- Wojski

-
- Medale: 1
-
- Wykształcenie: wyższe
przez Femme Mystere » 18 wrz 2025, 12:41
Nie miałam okajzi poznac Pana Mylskiego.
-
-

- Gość zagraniczny
-
przez Jerzy IV » 18 wrz 2025, 13:13
Świetny materiał, wyszło pięknie. 
/-/ Jerzy IV Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 6
-
-
- Stopień: Rotmistrz
- Wykształcenie: doktor net
przez Konrad Radziwiłł » 18 wrz 2025, 14:51
Discord kompasu to mikronacja? Ja zawsze myslalem ze to jakis taki wytwor przypominajacy chaotyczny chat.
Hrabia IL Gubbio
Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii
Starosta Wileński 
-
-

- Starosta

-
- Medale: 5
-
-
- Godności Kancelaryjne: Podkanclerzy
- Stopień: Pułkownik
- Wykształcenie: Bakałarz
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Karczma zwana Rzym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|