Wasza Królewska Mość,
jako że spełniam wszystkie wymogi, proszę o nadanie mi szlachectwa.
Chciałabym otrzymać herb Leliwa i majątek Krzemieniec.
Wniosek o szlachectwo
• Strona 1 z 1
Wniosek o szlachectwoWasza Królewska Mość,
jako że spełniam wszystkie wymogi, proszę o nadanie mi szlachectwa. Chciałabym otrzymać herb Leliwa i majątek Krzemieniec. Pierwsza plotkara Rzeczypospolitej Re: Wniosek o szlachectwoWniosek popieram.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski
Wojski mścisławski Pan na Bobrujsku
Re: Wniosek o szlachectwoOŚWIADCZENIE Wykonując przepis Konstytucji o Szlachcie w Artykule IV:
oświadczam że wedle mojej wiedzy, Wnioskodawczyni nie posiada klonów w Rzeczypospolitej ani nie jest niczyim klonem. Ponadto opiniuję wniosek pozytywnie. /—/ Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Kanclerz Wielki Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Ciwun litewski Kanclerz Wielki Podkomorzy brzeskolitewski Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Wniosek o szlachectwoGratuluje, szlachectwa, jesli mi Waćpanna wysle zdjęcie herbu to umieszcze w konwokacji.
Re: Wniosek o szlachectwoMoje gratulacje, Waćpanno Małgorzato.
Re: Wniosek o szlachectwoGratuluję i witam serdecznie pośród braci koronnej
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski admirał królewskiej floty koronnej ![]()
Re: Wniosek o szlachectwoI ja gratuluję.
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
• Strona 1 z 1
Powrót do Kancelaria Króla Jegomościa Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||