Manifest Wniosku o Nobilitację

Miejsce składania wniosków do Jego Wysokości

Re: Manifest Wniosku o Nobilitację

Postprzez Konrad Radziwiłł » 10 wrz 2023, 13:50

Bartolomeusz Kościuk napisał(a):
Zdrawiam, y najniżej się pochylam by ukłon złożyć, oraz herby trzy na spodzie umieszczam; (od lewej)
Boreyko ~ jeżeli możliwy,
Kościk ~ jeśli używanie herbów przez siebie wymyślonych jest legalne, a byłby to herb własny,
Dąbrowa ~ jeżeli natomiast ni jeden z dwóch poprzednich nie może zostać przeze mnie wybranym.

Przepraszam zmyliło mnie to podczasz umieszczanua Herbu w Konwokacji, już zostało to poprawione.
Król Polski, Wielki Książę Litewski
Książę Ruski, Pruski, Mazowiecki, Żmudzki, Kijowski, Wołyński, Podolski, Podlaski,
Inflancki, Smoleński, Siewierski, Czernihowski, etc. etc. etc.

Jego Królewska Mość
Jego Królewska Mość

Medale: 4
Order Zasługi RON VI (1) Medal Bene Merentibus (2) (1) Medal Bene Merentibus (1) (1)
Amarantowa Wstążka (1)
Godności Kancelaryjne: .
Stopień: Porucznik
Wykształcenie: Oficer

Re: Manifest Wniosku o Nobilitację

Postprzez Bartolomeusz Kościuk » 10 wrz 2023, 13:54

Konrad Radziwiłł napisał(a):
Bartolomeusz Kościuk napisał(a):
Zdrawiam, y najniżej się pochylam by ukłon złożyć, oraz herby trzy na spodzie umieszczam; (od lewej)
Boreyko ~ jeżeli możliwy,
Kościk ~ jeśli używanie herbów przez siebie wymyślonych jest legalne, a byłby to herb własny,
Dąbrowa ~ jeżeli natomiast ni jeden z dwóch poprzednich nie może zostać przeze mnie wybranym.

Przepraszam zmyliło mnie to podczasz umieszczanua Herbu w Konwokacji, już zostało to poprawione.

Mości Królu Najjaśniejszy, dziękuję z całego serca; stan mych dochodów już zmieniłem, z kamienicy korzyści pieniężnych czerpać nie będę.
@>~>~ Bartolomeusz Kościuk ~<~<@

Rodu Kościuk, synów Konstantyna

Herbu Dąbrowa

@>~>~ @ ~<~<@

Obrazek

Skartabell
Skartabell

Wykształcenie: Podstawy Astronomii

Poprzednia strona

kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska

Powrót do Kancelaria Króla Jegomościa