|
Miejsce składania wniosków do Jego Wysokości
przez Konrad Radziwiłł » 10 wrz 2023, 13:50
Bartolomeusz Kościuk napisał(a): Zdrawiam, y najniżej się pochylam by ukłon złożyć, oraz herby trzy na spodzie umieszczam; (od lewej) Boreyko ~ jeżeli możliwy, Kościk ~ jeśli używanie herbów przez siebie wymyślonych jest legalne, a byłby to herb własny, Dąbrowa ~ jeżeli natomiast ni jeden z dwóch poprzednich nie może zostać przeze mnie wybranym.
Przepraszam zmyliło mnie to podczasz umieszczanua Herbu w Konwokacji, już zostało to poprawione.
Król Polski, Wielki Książę Litewski Książę Ruski, Pruski, Mazowiecki, Żmudzki, Kijowski, Wołyński, Podolski, Podlaski, Inflancki, Smoleński, Siewierski, Czernihowski, etc. etc. etc.
-
-

- Jego Królewska Mość

-
- Medale: 4
-
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Porucznik
- Wykształcenie: Oficer
przez Bartolomeusz Kościuk » 10 wrz 2023, 13:54
Konrad Radziwiłł napisał(a):Bartolomeusz Kościuk napisał(a): Zdrawiam, y najniżej się pochylam by ukłon złożyć, oraz herby trzy na spodzie umieszczam; (od lewej) Boreyko ~ jeżeli możliwy, Kościk ~ jeśli używanie herbów przez siebie wymyślonych jest legalne, a byłby to herb własny, Dąbrowa ~ jeżeli natomiast ni jeden z dwóch poprzednich nie może zostać przeze mnie wybranym.
Przepraszam zmyliło mnie to podczasz umieszczanua Herbu w Konwokacji, już zostało to poprawione.
Mości Królu Najjaśniejszy, dziękuję z całego serca; stan mych dochodów już zmieniłem, z kamienicy korzyści pieniężnych czerpać nie będę.
@>~>~ Bartolomeusz Kościuk ~<~<@ Rodu Kościuk, synów Konstantyna Herbu Dąbrowa @>~>~ @ ~<~<@ 
-
-

- Skartabell

-
- Wykształcenie: Podstawy Astronomii
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Kancelaria Króla Jegomościa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
|
|