Wasza Królewska Mość,
W związku z wydaniem aktu adopcji, uprzejmie proszę o włączenie mnie do stanu skartabellów.
Wniosek
• Strona 1 z 1
Re: WniosekCórko, przed chwilą to uczyniłem. Mogę przez dc podesłać też link do herbu jakby była taka potrzeba.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: WniosekCo do majątku, chciałabym, aby była to wieś Mikłusiany zlokalizowana w Województwie trockim.
Adelajda Radziwiłłówna Grand Królestwa Skarlandu Hrabina Acri, Monako i San Leo Królewna polska Księżniczka litewska i urbińska Re: WniosekNiedługo wydam nadanie.
![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: Wniosek
Przy okazji dekretu nadającego majątek, prosiłabym również o nadanie aktu nobilitacji. Minął już miesiąc. ![]() Adelajda Radziwiłłówna Grand Królestwa Skarlandu Hrabina Acri, Monako i San Leo Królewna polska Księżniczka litewska i urbińska Re: WniosekNie ma postu z aktem? Pamiętam jak to pisałem, musialem przypadkiem nie "wyslac". Juz sie za to wezme.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: WniosekKażdemu może się zdarzyć mała pomyłka.
![]() Dziękuję za wydanie aktu! Adelajda Radziwiłłówna Grand Królestwa Skarlandu Hrabina Acri, Monako i San Leo Królewna polska Księżniczka litewska i urbińska
• Strona 1 z 1
Powrót do Kancelaria Króla Jegomościa Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |
||