Sejm Walny XX XXII MMXXIV
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVA można ten przywilej przekazać innym ?
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVTakiej możliwości nie przewidywałem. Osobiście uważam, że może lepiej nie.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVNiech się stanie według życzenia Waszej Królewskiej Mości
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVNowy rok się zaczął, rozpoczął się także okres ciężki dla studentów tj. sesja. Nie mniej czy jest coś co jeszcze na sejmie będzie poruszane? Czy nie powinno się iść dalej z obradami. A jeśli podstawowych punków planu obrad nie ma, bądź zostały wyczerpane, to chyba czas na wolne wnioski, a potem jeśli koniec, należałoby zarządzić zakończenie sejmu...
![]() ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVWłaśnie sesja, ale potem będzie czas odwilży. Pamiętam, że coś jeszcze bylo, ale pozno jest, jutro już sprawdzę.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVStawiam się na obrady
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVWaść się stawia a ja miałem właśnie obrady zamykać...
![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVPoczekam na następne, będę wtedy pierwszy Wasza Królewska Mość
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Sejm Walny XX XXII MMXXIVZatem dzisiaj konczymy to posiedzenie Sejmu. Jak będą sprawy do przedyskutowania to omówimy je na następnym i podejmiemy odpowiednie decyzje, a Mosci Aleksandra trzymam za slowo.
![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
• Strona 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5