Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskRe: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskOraz jakiejs artylerii prawda?
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskPrzedstawiam zatem projekt sklecony z propozycji JXM Sebastiana von Tauera z moją drobną poprawką, gdzie zmniejszyłem lekko cenę artylerii. Poddajmy go pod głosowanie, w razie niezgody będziemy dyskutować dalej. Czas na głosowanie do czwartku godz. 20.
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskZA
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskZa
(-) Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto, ![]()
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskChoć uważam, że jest zbyt niska cena artylerii (już 100 000 DPL było ceną niską - artyleria to był jeden z najdroższych rodzajów wojsk, gdyż szkolenie artylerzystów było czasochłonne i drogie, o i samo odlewania armat też było nie lada wyczynem), to stawiam głos ZA
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskOddaję głos ZA
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskRównież głos mój oddaję ZA konstytucją.
![]() (—) August Medycejski książę na Uniejowie i Janowcu, wojewoda sieradzki, książę Bari i Salty, profesor historii na Uniwersytecie Krakowskim
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskWstrzymuję się od głosu.
Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskGłos Przeciw
Re: Sejm Walny - XV - VI - MMXXIV - MińskGłos mój, jako skartabella, ważny nie jest, jednak całym sercem chciałbym poprzeć owy projekt!
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||