Pozdrowienia zza wschodniej granicy
• Strona 1 z 1
Pozdrowienia zza wschodniej granicyWitam i pozdrawiam Najjaśniejszą Rzeczypospolitą!
![]() ![]() Z Bożej Łaski Caryca Rusowii, księżna krupijska i chardońska, pani na Krasince Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyDziękujemy za pozdrowienia!
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyWitamy serdecznie.
Możną osobę, proszę o zmianę rangi Cesarzowej. Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyWitamy, choć dla szlachty Rzeczypospolitej nad Moskalami panuje hospodar, nie car
![]() Czemu zawdzięczamy pozdrowienia, jeśli mogę zapytać w imieniu panów braci? ![]() A może nasi kochani wschodni sąsiedzi swego hospodara ubili i teraz panuje tam kobieta?! ![]() Spragnieni jesteśmy najnowszych wieści, prawdę mówiąc.
Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyDziękuję za ciepłe powitanie. Car Władimir Iwanowicz, małżonek mój wspaniały odszedł z tego v-świata, a mnie przyszło koronę Carstwa po Nim dzierżyć. Jestem tutaj by Ruś zobaczyć, po lwowskich ulicach pospacerować, a i Kraków nawiedzić, co to o nim powiadają, że piękniejszego miasta na Vaarlandzie nie ma. I jestem tutaj też z misją dyplomatyczną. Mam nadzieję, że nawiążemy stosunki dyplomatyczne i nawzajem pozostaniemy życzliwymi sobie sąsiadami.
![]() ![]() Z Bożej Łaski Caryca Rusowii, księżna krupijska i chardońska, pani na Krasince Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyJa zapraszam również do którejś z moich Posiadłości, warto je odwiedzić.
P.S Iszkołdź choć nie moja też warta zobaczenia. Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyPowitanie pokładam Iey Carskiey Miłości,
Żywię nadzieię, iże Rei Publica w podobaniu pozostanie. Wiele u nas zakątków oko raduiących. Za pozdrowienia dzięki składam y także zdrawiam Carską Miłość, niechay Bog wżdy ochrania.
Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyCóż, gościnności naszej stanie się zadość i jej nie uchybimy
![]()
Re: Pozdrowienia zza wschodniej granicyWasza Cesarska Mość
witamy w Rzeczypospolitej! Zachęcamy do dłuższego pobytu. Odnośnie kwestii dyplomatycznych, zapraszam do kontaktu listownego.
• Strona 1 z 1