Witam! Mości Panów
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Re: Witam! Mości PanówWitam Pana! Co Pana do nas sprowadza? Skąd Pan się dowiedział o Rzeczypospolitej? Może ma Pan jakieś zainteresowania?
Przepraszam za ten "wywiad", ale chciałbym po prostu sie poznać lepiej. ![]() Plus ratio quam vis
Re: Witam! Mości PanówWitam, może u mnie Pan zechce znaleźć zarobek? Proponuję jednak do miasta sie udać i bezzwrotna zapomogę w dziale Podskarbiego wziąć.
![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Witam! Mości PanówWitam bardzo serdecznie!
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Witam! Mości PanówWitam, Piotrze! Powinszować chciałbym, iże do roboty się garniecie! Mości Kanclerz Radziwiłł z pewnością mógłby Wam zapewnić jakowąś pracę, pewien tego jestem. Choć skrycie Wam przyznam, y ja mógłbym cosik zlecić... Miłego pobytu!
![]()
Re: Witam! Mości PanówJa również witam serdecznie. Do propozycji Jegomości Cześnika mogę dorzucić jeszcze możliwość zaciągnięcia się do wojska. Zależnie od tego co pana interesuje, bo tego jeszcze nie wiemy, a radzi byśmy się dowiedzieć.
ks. Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto, ![]()
Re: Witam! Mości PanówChociaż dawno mnie nie było
ale witam serdecznie w RON Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Witam! Mości PanówWitam Pana serdecznie w Rzeczpospolitej Obojga Narodów.
![]() /-/ Sanctitas Vestra Albertus Pontifex Maximus et Servus Servorum Dei, Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Witam! Mości PanówTakże witam serdecznie. Proszę się rozgościć.
Re: Witam! Mości PanówWitam serdecznie i zapraszam do mojej wsi Dąbrówka w województwie łęczyckim
![]() Jakaś praca zawsze się znajdzie ![]()
• Strona 1 z 2 • 1, 2