Wielmożny Panie Hetmanie Koronny,
dziękuję za słowa powitania. Myślę, że jak już osiądę będę się wykazywał aktywnością na tym właśnie polu.
Powitanie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: PowitanieWielmożny Panie Hetmanie Koronny,
dziękuję za słowa powitania. Myślę, że jak już osiądę będę się wykazywał aktywnością na tym właśnie polu. Adolphus Laurentius Kanimir-Prus
Re: PowitanieWitam serdecznie w Rzeczypospolitej!
Cieszy mnie obecność tak znakomitego przybysza. Znać, że wykształcony człek z Was. Zapraszam serdecznie i na nasz Uniwersytet. Coś nie mam do tego głowy ostatnio. Może zechcecie podziałać na jakimś polu. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: PowitanieWitam serdecznie w RON. Niezmiernie miło, że do Rzeczpospolitej przybywa kolejna osoba. Życzę dobrze spędzonego tutaj czasu i wielu powodów do radości.
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: PowitanieTakże spieszę powitać kolejną osobę w naszej Ojczyznie
Re: PowitanieMimo, iż zamieszkuję Rzeczpospolitą od niedawna, również witam Pana w progach Rzeczpospolitej.
Re: PowitanieZachęcam również Szanownego do zarejestrowania się w Stemplu, który jest międzymikronacyjną platformą z kilkoma ciekawymi funkcjami oraz do zweryfikowania swojego konta stemplowego tutaj.
Plus ratio quam vis
Re: PowitanieSerdecznie witam w naszej Rzeczypospolitej Obojga Narodów i naprawdę cieszy mnie pańskie przybycie
Jeden szlachcic niestety, nas niedawno opuścił i mam nadzieję, że Szanowny Pan go godnie zastąpi ) W ostatnim czasie namnożyło się jakichś mieszczan, aspirujących w naszej RON do Bóg wie czego, więc mam nadzieję, jako szlachcic, że dołączy Szanowny do stanu szlacheckiego i pomoże przywrócić przyrodzony porządek rzeczy Re: PowitanieSerdecznie witam Szanownego Pana i zapraszam do Prus
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski
• Strona 2 z 2 • 1, 2