Tutaj możesz się przedstawić

przez Gotfryd de Ruth » 04 lut 2026, 17:50
Witam
Jestem Gotfryd Salvik de Ruth - urodzony w Ruhnhoff w Teutonii (tak tej Teutonii) Sarmata z wyboru, od zawsze związany z KSZ. Ci z was którzy zaglądają do Sarmacji, na pewno mnie kojarzą.
Od kilku dni mam zaszczyt pełnić funkcję, nowego Ambasadora KS w RON - co traktuję z należytym honorem i czuję się zaszczycony taką rolą.
Po proszę zatem o wszelkie informacje i przewodniki po Obyczajach i Waszych zwyczajach żebym gaf nie popełniał za dużo.
Jedną z moich wad jest dysortografia i nie trzymanie terminów - a o innych nie pamiętam
Zawsze stanowiliście dla mnie zaskakujące połączenie historii i mikronacji, teraz mam okazję przyjrzeć się temu z bliska.
Zatem zdejmuję czapkę (kołpaka) i głęboko się kłaniam - dodając "Panie bracie"
-
-
- Gość zagraniczny
-
przez Piotr Suworow » 04 lut 2026, 18:12
Witamy serdecznie!
-
-

- Mieszczanin

-
przez Gotfryd de Ruth » 16 lut 2026, 10:00
Jako że działania zbrojne w Sarmacji są już zakończone, to bedę miał więcej czasu na przebywanie w waszym kraju. Tak by nadrobić zaległości w aktywności i poznać kilku nowych ludzi.
-
-
- Gość zagraniczny
-
przez Gotfryd de Ruth » wczoraj, 21:19
Jak bardzo jesteście ustylizowani, w realiach datowych szlacheckiej Rzeczpospolitej ? Coś po Zygmuncie Auguście a do końca panowania Sobieskiego ?
-
-
- Gość zagraniczny
-
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Przedstaw się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości