Friedrich von Baden napisał(a):Konrad Radziwiłł napisał(a):Goście zagraniczni też mile widziani.
Nasz Dziekan gdański jest gościem zagranicznym...?
Tak, jestem szpiegiem z krainy Deszczowców!
Kulig po Litwie organizacja
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: Kulig po Litwie organizacja
Tak, jestem szpiegiem z krainy Deszczowców! Benedykt Krakowski vel Potocki Herbu Pilawa Dziekan gdański Re: Kulig po Litwie organizacjaFryderyku, potrzeba nam Baltazara, szukaj Hipolita Gąbki czym predzej.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Kulig po Litwie organizacjaProponuje trasę, Birże, Wiłkomierz, Holszany, Borysó, Zasław, Nieśwież, Turów.
Re: Kulig po Litwie organizacjastawiam się na kuligu
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski Re: Kulig po Litwie organizacjaWitam, aczkolwiek jeszcze jestesmy w fazie organizacji. Proszę spoczac na razie, konie porzadnie napoić, sanie przed ruszeniem sprawdzić.
Re: Kulig po Litwie organizacjaProszę o podanie dat, co bym witał i żegnał wszelkich gości w moich dobrach
Re: Kulig po Litwie organizacjaStart poniedziałek 13 Birze,
Wtorek 14 Wilkomierz Czwartek 16 Holszany Sobota 18 Borysow Niedziela 19 Zaslaw Poniedziałku 20 Nieswiez Wtorek 21 Turow koniec. Ma ktoś w Waszmosciow jakieś inne propozycje? Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Kulig po Litwie organizacja
Ja się zgadzam. Będzie dobrze. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Wielkie Księstwo Litewskie Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||