W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w Kodniu
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuPojedynek Adrian Wiktorowicz Zep vs Friedrich von Baden wygrywa Fryderyk.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w Kodniu
To mnie nieco zaskoczyło. A drugi pojedynek? ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuDrugi pojedynek jak dostanę ciosy przeciwnika.
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuWielmożny Książę Radziwile
Czy obrady Sejmiku są zakończone ?, czy mamy rozjeżdżać się do domu ? Bo Ksiądz Biskup "dyskutował" ze mną zawzięcie i zasnął a ja biedny nie wiem co mam robić Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuDo domów jechać czas. Imc Krakowskiego weźmie kareta.
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuNiby duchowny, a jednak głowa wciąż słaba. Nie wiem czy w takim razie jest nasz Dziekan Benedykt gotowy zostać biskupem, oni to muszą mieć głowę że stali...
![]() ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuA właśnie muszę prawa doczytać bo awans w hierarchii kościelnej się należy
![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii StolnikWileński
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuA Mości Friedrich to z autopsji wie jakie głowy mają duchowni ?
Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg ) Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w KodniuPrzepraszam najmocniej za niedopatrzenie, ale real wciąga i trzyma mocno
![]() Obrady sejmiku zakończone.
Re: W oczekiwaniu na rozpoczęcie Sejmiku w Kodniu
Widzę Waszmościowi zbyt mocno gorzałka uderzyła do głowy skoro nie potrafi odróżnić śpiącego i podchmielonego od rozmodlonego duchownego ![]()
No ładne ma Waszmość stereotypowe spojrzenie na stan duchowny ![]() Benedykt Krakowski vel Potocki Herbu Pilawa Dziekan gdański Kanclerz Wielki
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Wielkie Księstwo Litewskie Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||