Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczneCzy jest możliwość wgrania wtyczki, która wysyłałaby powiadomienia do użytkownika, gdyby ktoś zacytował jego wypowiedź? Obstawiam, że mamy zbyt stare forum, ale spytać nie zaszkodzi.
Re: Sprawy techniczneRok temu coś było aktualizowane, ale tutaj trzeba do Friedricha się dobijać, on lepiej się na tym zna.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Sprawy techniczne
Można wgrać na serwer rozszerzenie Pana Anszlusa. Myślę, że powinno zadziałać, ale okaże się dopiero kiedy to zrobimy. ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneProszę o przydzielenie moderacji Panu von Bibersteinowi w dziale Żupy Krakowskie, który jest w dziale Krakowa. Nie wiem, dlaczego nie mogę sam zrobić takiej prostej czynności w panelu, jest to nieco irytujące.
Re: Sprawy techniczneA ja proszę o danie mi możliwości wypowiedzi w wątku sejmu. Gdyż przez te ostatnie zmiany, to nie mogę jako przedstawiciel mieszczan stawić się na sejm.
![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneMam prośbę i propozycję w jednym. W dziale Wicekrólestwa Nowej Kurlandii mamy dział Kolonie. W nim zaś wątki. Jednym z nich jest wątek miasta królewskiego. Fort Jakub podobnie jak inne miasta królewskie powinien mieć swój dział.
Aby jednak ułatwić narracje, zarzadzanie Nową Kurlandią, została podzielona na gubernatorstwa. Dlatego wnioskuję aby powstały poddziały, subfora dla każdego Gubernatorstwa. Obecnie mamy tak: - Wicekrólestwo Nowej Kurlandii -- Kolonie (oraz jeszcze 3 inne działy) Proponuję: - Wicekrólestwo Nowej Kurlandii -- Kolonie --- Fort Jakuba --- Salinas --- Clara Isla --- Fort św. Alojzego --- Santa Maria --- Puerto Zafiro Ewentualnie można nazwy tych subforów, zapisać np. Gubernatorstwo Salinas, Gubernatorstwo Clara Isla itd. Przy okazji publikuję tutaj mój projekt na grafikę dla działu miasta Fort Jakuba; ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneProszę przydzielcie moderację w dziale Fort Jakuba dla Friedricha, Wilhelmowi Zugdam natomiast w dziale Gdańska, by mogli swobodnie administrować swoimi miastami.
Już wczoraj pisałem z księciem Adrianem, także sprawa załatwiona i jutro powinniśmy mieć te moderacje. ![]() ![]() /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneCzy w dziale Królewskiego Miasta Lwowa byłaby możliwość wydzielenia działu Ratusz miejski i umieszczenia tam wątków Ratusz miejski oraz Księga Notarialna Królewskiego Miasta Lwowa tak, aby sprawy administracyjne nie mieszały się z innymi wątkami?
Plus ratio quam vis
Ogarnę temat jutro z rana. Jak nie zapomnę. Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości |
||