Maciej Gerwazy Lisewicz napisał(a):Prosiłbym o utworzenie działu "Ratusz miejski" w dziale miasta Krakowa. Pójdę tutaj śladem miasta Gdańska oraz Lwowa, które takowe działy prowadzą.
Z góry serdecznie dziękuję!
MGL
Zrobione
Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczne
Zrobione Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Sprawy techniczne
Bardzo dziękuję.
To nie jest żadna tajemnica. ![]() Zmiana łączy się z zakupieniem przeze mnie nowego majątku - Hrabstwa Monako. Uznałam, że klimatycznie a nawet uzasadnione będzie posiadać włoskie nazwisko, gdy ma się dwa hrabstwa o włoskiej kulturze. Wcześniejsze nazwisko otrzymałam przez v-małżeństwo, a gdy je zakończyłam to postanowiłam coś zmienić ![]() ![]() Adelajda Radziwiłłówna Księżniczka Urbino Hrabina San Leo Wojski trocki Re: Sprawy techniczne
Bardzo dziękuję ![]() chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: Sprawy techniczneJeżeli mogę to proszę o utworzenie w Gdańsku działu o nazwie "Budynki budowle miasta". Proszę aby w tym dziale znalazły się wątki o nazwach:
-Katownia -Bursztynowa Rezydencja -Wielka Zbrojownia w Gdańsku -Drewniana Chałupa Jana Orkiszowskiego -Wolfensteinhaus (Kamienica Wolfensztajna) -Kamienica Orańskich -Kamienica Medyceuszów Zepów -Pałac Orańskich. Z góry dziękuję ![]() Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczneCo do kamienicy wolfensztajna, czy ow pan zyje?
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Nie wiem ale jego budynki stoją, więc się liczą. ![]() Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Zrobione Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Sprawy techniczneDziękuję.
![]() Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczneUprzejmie proszę o dokonanie następującej zmiany:
1. Przeniesienie dotychczasowych wątków z podforum "Majątki ziemskie" w Urbino do działu Archiwaliów. 2. W ich miejsce, proszę o działy: - Domena Książęca - Il Gubbio - Urbania - Pesaro - Cagli
Re: Sprawy techniczneProszę o utworzenie działu pod nazwą "Our Sound 2024" w sekcji forum "Państwo i społeczeństwo".
Plus ratio quam vis
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||