Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczneNie uprawnień do publikować postów w wątku Sejm Walny XX XXII MMXXIV. Jako że pełnię rolę podskarbiego, chciałbym muc je publikować.
Z góry dziękuję ![]() Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki, Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy technicznePrzepraszam, sam robie bledy skladniowe ale:
móc, bo odmienia ó:o (moc). Juz nadam uprawnienia. Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Sprawy techniczne
RozUmiem i dziękUję. Pośpiech i nieUwaga. ![]() Zaraz sprawdzę czy działa. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki, Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczneNo Nie, Nadal nie działa! Chyba mam jakiegoś pecha
![]() Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki, Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczneJeszcze raz sprobuje.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Sprawy techniczneProszę sprawdzić.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Sprawy techniczneChciałbym prosić kogoś z uprawnieniami administratorskimi do aktualizacji mojej rangi na forum. Król nadał mi tytuł Rajcy miejskiego, a rangę nadal posiadam pisarza miejskiego.
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneZ chęcią zmienię ale nie ma takiej rangi
![]() Ciekawe co się z nią stało? Naprawię w wolnej chwili jeśli jest grafika. (Uzupełnienie wpisu) Utworzyłem rangę rajca, jednak nie ma grafiki do niej, tymczasowo dałem grafikę ławnika. Poszukam na serwerze może wrzucona w inne miejsce. Chciałem też wykonać pozostałe zmiany wg DK 2/2025 o Nominacjach Miejskich ale trochę dziwne takie przeskoki z mieszczanina na burmistrza dla Pana Zygmunta (niemniej zrobiłem, wola JKM) I zastanawiam się nad rangą Pana Bartłomieja Krakowskiego, teraz ma rangę duchowny, zmieniać na pisarza? (Uzupełnienie wpisu nr 2) Przeszukałem serwer nie ma grafiki rajcy. ktoś może taką zrobić? Na forum chyba były projekty ale nie lądują się. Chyba, ze nie mogę znaleźć. Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
Re: Sprawy techniczne
Jeśli dostałbym wskazówki jak ona wyglądała, to pewnie bym mógł ją zrobić. Mniej więcej pamiętam. Postaram się coś jak najlepszego wykonać. ![]() Co do Pana Benedykta krakowskiego, to myślę, że może zostać ranga duchownego. Zapewne jest ona dla niego ważniejsza. Choć czy nie powinien on mieć rangi tego dziekana? Ewentualnie jeśli nie ma to jakąś niższą, na pewno nie wyższą np. biskupa. ![]() ![]() Nie mniej mógłby Pan Benedykt dodać sobie w podpisie swój tytuł miejski, gdyż z czasem inni mogą zapomnieć i dojdzie do błędu jeśli ponownie ktoś mu nada tytuł pisarza miejskiego, albo wojskiego. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||