rangę i grafikę ogarnąłem, odjałem piórko od burmistrza i jest
ustawiłem Panu Benedyktowi rangę dziekana chyba, że sam zgłosi jakieś życzenia w tym względzie to zmienię
Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczneReasumując:
rangę i grafikę ogarnąłem, odjałem piórko od burmistrza i jest ustawiłem Panu Benedyktowi rangę dziekana chyba, że sam zgłosi jakieś życzenia w tym względzie to zmienię Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Sprawy techniczne
Serdecznie dziękuje! Wszystko jest w jak najlepszym porządku! abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Sprawy techniczneKorzystając z okazji. Czemu Burmistrz Maciej Gerwazy Lisewicz ma rangę mieszczanina a nie burmistrza?
/-/ Jerzy IV
Electus Rex Poloniae, Magnus Dux Lithvaniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Re: Sprawy techniczneWKM,
przesyłam tutaj zapis tych grup co pisałem na mini-chat:
/-/ Jerzy IV
Electus Rex Poloniae, Magnus Dux Lithvaniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc
Re: Sprawy techniczneDziekuje.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Sprawy techniczneCzy mogłabym prosić o podmianę rangi szlachcic na wojski?
Adelajda Radziwiłłówna Księżniczka Urbino Hrabina San Leo Wojski trocki Re: Sprawy techniczneJuż zmieniam.
Re: Sprawy techniczneCzy można by było w Gdańsku utworzyć dział o nazwie "Gdańskie zagadnienia", oraz czy można było umieścić w nim wątki "Gabriel Fahrenheit", "Co mały Polak w XVIII w. powinien wiedzieć o Gdańsku?",„Straże Wyspy Spichrzów: czym były i jak działały”, "Od Garnizonu Gdańskiego do Hobbita. Christian Tolkien", "Herby arystokratycznych rodów Gdańska"? Z góry dziękuję:)
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy technicznePostaram się jutro rano umieścić te wątki i dział.
Re: Sprawy technicznePrzepraszam za zwłokę, właśnie utworzyłem dział, zupełnie zapomniałem...
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||