rangę i grafikę ogarnąłem, odjałem piórko od burmistrza i jest

ustawiłem Panu Benedyktowi rangę dziekana chyba, że sam zgłosi jakieś życzenia w tym względzie to zmienię

Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczneReasumując:
rangę i grafikę ogarnąłem, odjałem piórko od burmistrza i jest ![]() ustawiłem Panu Benedyktowi rangę dziekana chyba, że sam zgłosi jakieś życzenia w tym względzie to zmienię ![]() Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Starosta kaliski ![]()
Re: Sprawy techniczne
Serdecznie dziękuje! Wszystko jest w jak najlepszym porządku! ![]() Benedykt Krakowski vel Potocki Herbu Pilawa Kanonik gdański Kanclerz Wielki Re: Sprawy techniczneKorzystając z okazji. Czemu Burmistrz Maciej Gerwazy Lisewicz ma rangę mieszczanina a nie burmistrza?
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneWKM,
przesyłam tutaj zapis tych grup co pisałem na mini-chat:
/-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Rajca miejski Miasta Fort Jakub Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Gubernator Clara Isla Trener reprezentacji RON w piłce nożnej ![]()
Re: Sprawy techniczneDziekuje.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||