Konrad Radziwiłł napisał(a):Przepraszam za zwłokę, właśnie utworzyłem dział, zupełnie zapomniałem...
Nic się nie stało i ważne, że się udało. Bardzo dziękuję.
Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczne
Nic się nie stało i ważne, że się udało. Bardzo dziękuję. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczne@Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz - Jest szansa na dodanie do grupy żołnierze?
Daniel January von Tauer-Krak
[ Re: Sprawy techniczneJa to uczynić zaraz mogę.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: Sprawy techniczneMoże weźmy zdejmijmy hasła ze sztabów w kampanii krymskiej. Wtedy spokojnie będą tę wątki widoczne i może też to jakoś przyczyni się do ruszenia z kampanią.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Sprawy techniczneTeż o tym myślałem.
Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: Sprawy techniczneZauważylem, że baretki dwóch klas odznaczenia mojącego nazwę "Order Księcia Włodzimierza" posiadają baretki które osbiście lekko kłują mnie w oczy, dlatego przygotowalem wlasne wersje:
![]() I klasa orderu. ![]() II klasa orderu Czy móglbym prosić o rozpatrzenie moich propozycji? Z góry dziękuję Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Imperium Rusowii. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczneCałkiem ciekawe rozwiązanie. Nie mylę się że jedyna różnica jest dodanie czarnych linii pionowych?
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Sprawy techniczne
Rozpatrzymy, jeno na ten moment mamy problem z znalezieniem kogos z dostepem do konsoli I z czasem. Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: Sprawy techniczne
Ja potrzebuje jeno pliki gotowe do wrzucenia (dobry rozmiar i format) to wrzucę. Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Sprawy technicznePrzy czym pliki nie mogą nazywać się tak samo jak obecne pliki tego orderu aby łatwiej było ustawić.
/-/ Jerzy IV
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||