Wilhelm Zygmunt von Zugdam napisał(a):Czy zatem, jako kandydat do elekcji mógłbym zostać dopuszczony do głosu w wątku wolnej elekcji?
Proszę sprawdzić czy działa
Sprawy techniczneRe: Sprawy techniczne
Proszę sprawdzić czy działa Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Sprawy techniczne
To do Marka zdecydowanie. Ja mam dostęp do ftp i bazy ale subdomenę i osobny dostęp to administrator serwera raczej tylko. Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Wszystko działa, bardzo dziękuję. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Sprawy techniczneProsimy uniżenie osoby posiadające uprawnienia administracyjne o zmianę naszych personaliów na Jerzy IV, a także dodanie nas do grupy Król i ustawienie jej jako domyślną.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Uczyniłem zadość prośbie i teraz nie powinien szanowny mieć problemów z edycją czy to w miastach, czy w innych wątkach, gdzie Podskarbiego interwencja jest potrzebna. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Sprawy techniczneRobiąc porządek z rangami duchownych, zainteresowałem się opcją przygotowania wariantów dla biskupów/arcybiskupów oraz kardynałów. Przygotowałem dość proste warianty dla tych dwóch wyższych stopni duchowieństwa;
Co myślicie? Może warto coś takiego wprowadzić na serwer ftp? /-/ Jerzy IV
Re: Sprawy technicznePomysl fajny.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: Sprawy techniczneJestem Za
abp Benedykt Krakowski vel Potocki-Orański-Nassau Herbu Pilawa Książe Siewierski Arcybiskup Metropolita Gnieźnieński Prymas Rzeczpospolitej Obojga Narodów Kanclerz Wielki Ambasador Rzeczpospolitej Obojga Narodów w Cesarstwie Niemieckim ![]() Re: Sprawy techniczneMimo, iż nie jestem duchownym, to sądze, że był by to dobry pomysł, aby takie zróżnicowane rangi wprowadzić.
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||