Albert Orański napisał(a):Będę wdzięczny za weryfikację tożsamości
S-639Vno8ohA
Zajrzałem, zdziwiłem się... i zweryfikowałem wedle prośby.
Weryfikacja w StempluRe: Weryfikacja w Stemplu
Zajrzałem, zdziwiłem się... i zweryfikowałem wedle prośby.
Re: Weryfikacja w StempluZwracam się z uprzejmą prośbą o dokonanie weryfikacji: S-639VmYojiQ
Re: Weryfikacja w StempluProśbie stało się zadość.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Re: Weryfikacja w StempluJa, niżej podpisany Mikołaj Jabłonowski wnoszę o weryfikację paszportu w systemie Stempel; mój kod to: S-639UmoQmiQ
Mikolaj Jablonowski
Re: Weryfikacja w StempluUprzejmie proszę o weryfikację w systemie Stempel; mój kod to: S-639SnY0ohA
Z góry dziękuję! (—) Bolesław Krzyworęki
Wiceminister Finansów w Księstwie Sarmacji Re: Weryfikacja w StempluSzanowni Panowie,
Wnioski Szanownych zostały zrealizowane. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Re: Weryfikacja w Stemplu
Proszę o weryfikacje S-639WnoUgjw
Re: Weryfikacja w StempluUczyniono wedle prośby
Re: Weryfikacja w StempluProszę o weryfikację S-4nlXm4Qj
Jego Cesarska Mość, Tomasz I Mikołajewicz von Lisendorff z Bożej Łaski Cesarz i Samodzierżca Rusowii, książe krupijski, chardoński, smargoński, bucharski i chakucki, Wielki Księżę Kartwelii i Lisendorff. Marszałek Wielki Cesarskich Sił Zbrojnych Rusowii Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej Re: Weryfikacja w Stemplu
Stary Druhu, prośbę spełniono.
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||