|
Kancelaria Kanclerza jest miejscem składania wniosków do Jego Królewskiej Mości oraz zajmuje się ona polityką wewnętrzną. Mieści się w niej także kancelaria podkanclerzego, zajmująca się polityką zagraniczną.
przez Tymoteusz Dostojewski » 30 maja 2022, 18:34
Proszę o weryfikację, mój kod to S-7HxVmoUm.
Tymoteusz Dostojewski herbu Radwan odmiana Dostojewski Wojski mścisławskiPan na Bobrujsku
-
-
- Wojski
-
- Medale: 1
-
- Godności Kancelaryjne: .
- Stopień: Pocztowy
przez OlaChojnacka » 04 cze 2022, 09:39
Błagam was, Waszmoście, zlitujcie się nad biedną skunksiczką i zweryfikujcie ją w księgach wieczystych. Mój szyfr to S-7HxUmI4l
(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
-
-
- Gość zagraniczny
-
- Wykształcenie: wyższe
przez OlaChojnacka » 06 cze 2022, 00:08
OlaChojnacka napisał(a):Błagam was, Waszmoście, zlitujcie się nad biedną skunksiczką i zweryfikujcie ją w księgach wieczystych. Mój szyfr to S-7HxUmI4l
Ponawiam swą prośbę.
(-) mgr Ola Kaarina Isadora Helyanve van Hälsing-Scraw de Cubalibre-Adamas et Marcjan-Chojnacka Kwestorka w Baridasie, Cesarzowa Tuolelenkki, Dziedziczka Tirecji, Arcyksiężna Egerloon, Diuczessa Jajeczka, Baronowa Sint Arco, Hrabina Litawy, Szlachetna Dama w Ardemii, Lady Admiralicji.
-
-
- Gość zagraniczny
-
- Wykształcenie: wyższe
przez Piotr Jankowski » 18 lip 2022, 10:04
Proszę o weryfikację: S-731Ulo4g
-
-
- Mieszczanin
-
- Stopień: Chorąży
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska
Powrót do Kancelaria Kanclerza Wielkiego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
|
|