Wieści z zagranicyRe: Wieści z zagranicyŻyczę powodzenia Jej Carskiej Mości w sprawowanie urzędu. Niemniej jako doświadczony mikronauta poddaję pod rozwagę sens dalszego działania w pojedynkę. Warto współpracować, łączyć się, by mnożyć korzyści. Pisanie do siebie z kilku kont radości nie daje...
Re: Wieści z zagranicyObowiązki głowy państwa przejęła Caryca Małżonka, na której koronację z pewnością zaprosimy.
Rusowia się reaktywuje. Александр Николаевич Ромадонов Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny Carstwa Rusowskiego Re: Wieści z zagranicyA niektórzy wciąż czekają na ogłoszenie wyników Rusowskiego Festiwalu Muzyki Popularnej
Plus ratio quam vis
Re: Wieści z zagranicyZostaną ogłoszone najwcześniej 15 maja, po zakończeniu w Rusowii żałoby narodowej.
Александр Николаевич Ромадонов Poseł Nadzwyczajny i Pełnomocny Carstwa Rusowskiego Re: Wieści z zagranicyDziś ostatni dzień zapisów na hasselandzkie obligacje, emitowane pod sfinansowanie poszukiwań rud miedzi w górach Andamebach. Oferujemy 2% + premię zależną od wyniku koszyka akcji realowych. Potencjalnie nieograniczony zysk! https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/13890/0 Santiago Vilarte von Hippogriff
Lord Szambelan Królestwa Hasselandu
Re: Wieści z zagranicyJestem pełen podziwu dla Pana działalności na polu ekonomicznym. Giełda to dla naszej gospodarki zbyt wysokie progi, ale myślę, że w przyszłości warto by pomyśleć o jakiejś wymianie towarowej między naszymi państwami.
Re: Wieści z zagranicyWicekrólestwo Dornostii zyskało dzisiaj herb, obok już istniejących flagi i hymnu.
Wicekrólestwo jest regionem Hasselandu, który z kolei jest częścią Sarmacji. Hasseland jest jednolicie podzielony na regiony, odpowiedniki województw, ale niektóre z nich noszą honorowe tytuły wicekrólestw, a ich głowy odpowiednio wicekrólów zamiast standardowego: Lord Namiestnik. Santiago Vilarte von Hippogriff
Lord Szambelan Królestwa Hasselandu
Re: Wieści z zagranicyJuż myślałem, ze szanowny nową mikronację ogłasza...
Się przestraszyłem... /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: Wieści z zagranicyFirmy Santiego mogłyby wykupić ziemie nie jednej mikronacji.
Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Cześnik Wileński
Re: Wieści z zagranicy
Współczesna kolonizacja sarmacka. Kiedyś nie udało się podbojami i polityką, dyplomacją, to teraz wysyłani są kupcy, biznesmeni... Swoją drogą to by może było rozwiązanie dla kwestii ziem Sclavinii.. Mógł by Szanowny Pan Santiago powiedzieć mi jak obecnie wygląda ta sytuacja z ziemią? Nie wiem czy mam dobre informacje, że strony okopały się na swoich stanowiskach i nastała zimna wojna na przeczekanie... Zastanawiam się czy w ogóle to było opłacalne aby robić wielką inbę i się wykłócać. W końcu to tylko piksele.. Lepiej budować niż rujnować. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||