viewtopic.php?f=559&t=7431
Co prawda odwołany raczej nie zostałem, ale wydaje mi się, że moja misja dyplomatyczna w Księstwie Sarmacji jakby "obumarła".
Z SarmacjiRe: Z SarmacjiTę sprawę akurat niedawno poruszaliśmy.
![]() viewtopic.php?f=559&t=7431 Co prawda odwołany raczej nie zostałem, ale wydaje mi się, że moja misja dyplomatyczna w Księstwie Sarmacji jakby "obumarła". Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
Re: Z Sarmacji
Tylko jak mówiłam. Nie ma żadnych papierków na to (przynajmniej na to wychodzi) więc dobrze by było jednak to załatwić, jeśli będziecie mieli ochotę. No tak wierzyć na słowo to średnio, to byśmy mogli każdego przyjąć jako waszego Amabsadora. :p Ale to chyba już raczej przy nowym władcy sprawa będzie do załatwienia. ( — ) Fatima Popow-Chojnacka
Znaczy no papierki są, tyle że stare. No tak też mi się wydaje, że jeślibym się zdecydował powrócić jako Ambasador, to już z nowymi listami uwierzytelniającymi. Już dwa razy ambasadorem w Sarmacji zostałem (pierwszy raz w 2018 roku za księcia Roberta Fryderyka i króla Augusta V; drugi raz w 2020 roku za księcia Filipa I Gryfa i króla Samuela Kazimierza), może być i trzeci. ![]() Zobaczymy jednak. Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis ![]()
No nic, prywatnie mamy już wyjaśnioną sprawę. Teraz po prostu czekamy na powołanie i list z naszej i waszej strony. Oby szybko się udało ![]() ( — ) Fatima Popow-Chojnacka
Re: Z SarmacjiZapraszamy do dzielenia się swoimi snami:
https://fc.sarmacja.org/viewtopic.php?f=1025&p=403309#p403309 Santiago Vilarte von Hippogriff
Lord Szambelan Królestwa Hasselandu
Re: Z SarmacjiDzisiejsza pogoda w Sarmacji: Grodzisk: -1*C, mgła Fer: 2*C, pochmurno Angemont: 11*C, pochmurno Vienbien: 39*C, stan klęski żywiołowej Przed planowaniem podróży do Sarmacji zalecamy sprawdzenie, czy lotnisko na które zamierza się lecieć, wciąż istnieje. Santiago Vilarte von Hippogriff
Re: Z Sarmacji![]() Order Przyjaciela ze Złotą Gwiazdą i Wstęgą, najwyższe odznaczenie jakie może w Hasselandzie otrzymać ktoś z zagranicy. Te i inne odznaczenia można obejrzeć w załączniku do podręcznika "Prawo obywatelskie", jaki dzisiaj opublikowało Wydawnictwo Intersarmatia: https://www.sarmacja.org/artykul/pokaz/14094/0 Santiago Vilarte von Hippogriff
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||