Niestety moja karawan przepadła jeszcze zanim wyruszyła. Nie mniej chciałbym spróbować ponownie w tym miesiącu. Może się uda i odzyskam środki które zainwestowałem w tamtym miesiącu.
Zgłaszam prywatną karawanę międzynarodową o wartości 10000 DPL.
Karawany - zgłoszeniaRe: Karawany - zgłoszeniaNiestety moja karawan przepadła jeszcze zanim wyruszyła. Nie mniej chciałbym spróbować ponownie w tym miesiącu. Może się uda i odzyskam środki które zainwestowałem w tamtym miesiącu.
Zgłaszam prywatną karawanę międzynarodową o wartości 10000 DPL. /-/ Friedrich von Baden Sekretarz Wielki Pisarz miejski Miasta Gdańska Wójt Królewskiego Miasta Fort Jakub Trener reprezentacji RON w piłce nożnej
Re: Karawany - zgłoszenia
Do Italii czyli do Cesarstwa Bizantyjskiego, tak? Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski Podkanclerzy wielki Rector Universitatis Cracoviensis
Re: Karawany - zgłoszenia
Tak do Bizancjum. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam oppidanus Gedanum. Maior civitatis regiae Gedanum.
Re: Karawany - zgłoszeniaW imieniu miasta Gdańska zgłaszam organizację karawany z Gdańska do Brundisium (Bizancjum) za kwotę 10 000 DPL.
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam oppidanus Gedanum. Maior civitatis regiae Gedanum.
Re: Karawany - zgłoszeniaZgłaszam organizację PRYWATNEJ karawany z Gdańska do Brundisi w Bizancjum, w wysokości 10000 DPL.
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam oppidanus Gedanum. Maior civitatis regiae Gedanum.
Re: Karawany - zgłoszeniaW imieniu miasta Gdańska zgłaszam organizację karawany z Gdańska do Brundisium (Bizancjum) za kwotę 10 000 DPL.
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Podskarbiego Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||