Rejestr Majątkowy lipiec 25r.

Zgodnie z ostanimi zapowiedziami, pod poniższym postem proszę o udzielanie spisów majątkowych.
Rejestr Majątkowy lipiec 25r.
• Strona 1 z 1
Rejestr Majątkowy lipiec 25r.Rejestr Majątkowy lipiec 25r. ![]() Zgodnie z ostanimi zapowiedziami, pod poniższym postem proszę o udzielanie spisów majątkowych. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Rejestr Majątkowy lipiec 25r.Dostojny,
czy wystarczy odnośnik do postu w którym taki spis prowadzę czy skopiować? Przydało by się też doprecyzowanie co podać w spisie? Tylko same nazwy miast i wsi czy dokładne stany majątku? Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Rejestr Majątkowy lipiec 25r.
Prosiłbym o nazwę Miasta bądź wsi, oraz jej wartość, ale odnośnik powinien wystarczyć.
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Rejestr Majątkowy lipiec 25r.Jeśli musiałbym liczyć wartość to zajmie mi to chyba że dwa miesiące
ks. Maurycy Wilhelm Jerzy Orański-Nassau Hetman Wielki wicekról Nowej Kurlandii wojewoda sandomierski, pan na Tarnowie i San Alberto,
Re: Rejestr Majątkowy lipiec 25r.zawsze mozna zaciagnac do pracy ai, ale znajac zycie wyniki bylyby bledne o pare milionow. Wiec rowniez obliczenie wartosci dokladnej uwazam za awykonalne. Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Re: Rejestr Majątkowy lipiec 25r.Ja co prawda mam tabelki w excelu i obliczenie całkowitej wartości byłoby możliwe ale też zajęłoby mi chwilę.
Także nie wychodzę przed szereg. Stan mojego majątku jest tu: viewtopic.php?f=565&t=5608#p56757 Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Rejestr Majątkowy lipiec 25r.viewtopic.php?f=555&t=6208
Link do calej mojej majetnosci w RON, wszystko co posiadam znajduje sie tutaj w pierwszym poscie. Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
Chciałbym wiedzieć na jakiej podstawie mamy tenże rejestr majątków? Czy mamy jakąś Konstytucję podjętą przez Sejm?
Mości Książe jest to moja oddolna inicjatywa. Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Dziękuję za odpowiedz Mości Podskarbi. W wolniejszej chwili podrzucę linki do majątków.
• Strona 1 z 1
Powrót do Kancelaria Podskarbiego Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||