2000 DPL
Kamienica dochodowa.
WNIOSKI-zakup działek miejskichRe: WNIOSKI-zakup działek miejskich2000 DPL
Kamienica dochodowa. Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskichAaa no to musze troche jeszcze zarobić
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskich600DPL ja Pani dam.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskichDziękuję! Oddam jak zarobie na konserwacji, jestem niezmiernie wdzięczna
To w takim razie Kupuje Działkę 74 i stawiam na niej kamienicę
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskichDokonałem wpisu w księdze notarialnej.
chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskich
chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskichO kurcze, zaraz Pan całe miasta wykupi.
Hrabia IL Gubbio Pułkownik w Bracławskim Pułku Kawalerii Starosta Wileński
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskichProszę się nie martwić, zachowam umiar. (A tak na marginesie planuję coś, co pozwoli zapobiec takim sytuacjom. Ale o tym w przyszłości.)
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskichPrzepraszam, nie zauważyłem tego wątku wcześniej.
Teraz pragnę za pozostałą kwotę dokupić odpowiednią ilość straganów. /-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: WNIOSKI-zakup działek miejskich
Wszystko się zgadza chor. Maciej Gerwazy Lisewicz Przewodniczący VIII posiedzenia RMK Burmistrz Królewskiego Stołecznego Miasta Krakowa Goniec Herbowy Pisarz Skarbowy ds. Miast Królewskich Chorąży 7. Chorągwi Jazdy Kozackiej
kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Archiwum "Gospodarka" Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||