Wielmożny Panie Hetmanie
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego zostałem wyłączony z działu wojskowego
Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Wielmożny Panie Hetmanie
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego zostałem wyłączony z działu wojskowego Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Ponawiam moje pytanie
Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Nie wiem czy moge sie tu wypowiedzieć, ale chyba jest to z zwiazane z tym, iz byc moze Waść sie nie zgłosił, kiedy byla kontrola wojskowa.
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Wasza Królewska Mość
Zapowiedziałem wcześniej swoją nieobecność, z podaniem jak długo mnie nie będzie. Wydaje mi się, że takie sytuacje powinny być uwzględniane. Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski ![]() Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)W takim razie na priv najlepiej do Hetmana sie zglosic i tam sie upomniec.
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Panie Aleksandrze,
doszło do pomyłki, a sytuacje takie mają prawo się stać tak długo, jak długo jesteśmy ludźmi a nie komputerowymi programami, pamiętającymi dokładnie dziesiątki wypowiedzi różnych osób i w kilka sekund potrafiącymi przeszukać forum pod kątem określonych wypowiedzi. Zaraz przywrócę panu uprawnienia. Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Nic się nie stało
Bardzo dziękuje Waszej Książęcej Mość Mam nadzieję, że spotkamy się na balu Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg Ordynat Prusko-Pomorski ![]() kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Hetmana Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||