Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Dziękuję, Mości Książę Hetmanie. Postaram się tym niedługo zająć, w miarę możliwości.
Michał Franciszek Lubomirski-Lisewicz Wojewoda brzeskolitewski regimentarz wojsk litewskich asystent na Wydziale Nauk Mikronacyjnych UK
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Primo: jak będzie skutek braku odwołania?
Secundo: w którym wątku lub dziale trzeba złożyć raport? Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)
Primo, skutkiem bedzie dalsze zawieszenie, czyli nie uczestniczenie w czynnej sluzbie. Secundo, odpowiem ogolnie. W watku jednostki w ktorej sie sluzy, a jezeli piecze sie trzyma nad np cala dywizja to w jej watku. Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Jeśli ktoś dowodzi cała formacja to może po prostu w dziale danej floty lub dywizji w wątku tymbogolnymndedykowanym dla danej formacji, zgrupowania.
/-/ Jerzy IV
Dei gratia rex Poloniae, magnus dux Lithuaniae, Russiae, Prussiae, Masoviae, Samogitiae, Livoniaeque, Smolenscie, Severiae, Czernichoviaeque necnon magnus dux Oraniae Patriarcha et Episcopus Rotriae etc. etc. etc ![]()
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)No to oficjalnie
Jaśnie Oświecony Książę Hetmanie,
Ja, Maurycy książę Orański, składam odwołanie od zawieszenia mojej osoby w służbie. Zobowiązuję się do niezwłocznego dopełnienia obowiązków zaległych i pełnienia obowiązków służbowych w miarę v-zdrowia Maurycy ks. kard. Orański Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Takoż przekazuję pismo do rąk Wielmożnego Hetmana:
Jaśnie Oświecony Książę Hetmanie,
Ja, Samuel książe Radziwiłł, składam odwołanie od zawieszenia mojej osoby w służbie. Zobowiązuję się do niezwłocznego dopełnienia obowiązków zaległych i pełnienia obowiązków służbowych w miarę v-zdrowia Samuel książe Radziwiłł
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)
Bardzo dziekuje, nazwiska wymazane z obwieszczenia. Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: Obwieszczenia Hetmana WielkiegoWielmożny Panie Hetmanie
Wnoszę odwołanie od decyzji. Proszę o przywrócenie mnie do wojska Aleksander Trzaska-Chojnacki Ordynat Prusko-Pomorski Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Kasztelan Pomorski, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() Re: Obwieszczenia Hetmana Wielkiego
Wniosek rozpatrzony pozytywnie, juz wymazuje. Hrabia IL Gubbio Regimentarz w Wojsku Kwarcianym Podkomorzy Wileński
Re: Kancelaria Hetmana Wielkiego (wnioski i prośby)Wielmozny Panie Hetmanie
Prosze o zgode na zaciag na okres wojny 10 kompanii hajduków, ktore maja byxlć rozmieszczone w miastach Prus i Pomorza Aleksander Trzaska-Chojnacki (Andrew von Habsburg, Herzog von Hohenberg) Ordynat Prusko-Pomorski Kasztelan Pomorski, Hetman Polny Litewski Kardynał diakon Kościoła Świętego Jana Chrzciciela ![]() kuchnie na wymiar kalwaria zebrzydowska Powrót do Kancelaria Hetmana Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości |
||