Chciałem przeprowadzić turniej - starcia między oddziałami, na zasadach które były stosowane już wcześniej. każdy z panów braci może wystawić do walki oddziały, których suma bitności nie przekraczałaby 15. Proszę tu zgłaszać chęć uczestnictwa
Hetmański Turniej Zimowy
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Hetmański Turniej ZimowyMości panowie!
Chciałem przeprowadzić turniej - starcia między oddziałami, na zasadach które były stosowane już wcześniej. każdy z panów braci może wystawić do walki oddziały, których suma bitności nie przekraczałaby 15. Proszę tu zgłaszać chęć uczestnictwa Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Hetmański Turniej ZimowyRozumiem, że nikt nie chce wziąć udziału w turnieju?
Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Hetmański Turniej ZimowyAby Waszmościów zachęcić obiecujemy iż ten kto zdobędzie
-I miejsce otrzyma godność Marszałka Nadwornego i 12 tys. w złocie - II miejsce Miecznika i 8 tysięcy - III miejsce Chorążego i 5 tysięcy Każdy uczestnik po tysiąc. Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Hetmański Turniej ZimowyJa pragnę wziąć udział w turnieju. Wcześniej się nie zgłosiłem, gdyż niw widziałem posta.
![]() Herbu Wąż Pułkownik w Szeregach Płockiego Pułku ![]() Re: Hetmański Turniej ZimowyDostojni,
ja chętnie dołączę. Po cóż mają wojacy marznąć w murach, niechże się rozruszają Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
Re: Hetmański Turniej ZimowyKtoś jeszcze z Panów Braci? Serdecznie zachęcamy.
Maurycy Wilhelm Jerzy kardynał Orański-Nassau Książę na Tarnowie i San Alberto, baron Pesaro Hetman Wielki, wicekról Nowej Kurlandii, arcybiskup Jerozolimy. wojewoda sandomierski, ![]()
Re: Hetmański Turniej ZimowyI ja pragnę wziąć udział w Turnieju.
/-/ Stanisław von Tauer herbu von Tauer Pułkownik wojsk koronnych Wojewoda łęczycki ![]() Re: Hetmański Turniej ZimowyTakże wziąłbym udział w turnieju.
Re: Hetmański Turniej ZimowyŚwietnie! Zatm lista uczestników na dziś:
- Jan Lubomirski Dostojewski - Adriano Vittorino - Stanisław von Tauer - Samuel Radziwiłł Proszę zatem panów o wybór oddziału, na czele którego chcą panowie stanąć (mogą być to wojska z waszych sił prywatnych, lub państwowe). Książę na Bydgoszczy i Wyszogrodzie Wojewoda Inowrocławski Sędzia Grodzki ![]()
Re: Hetmański Turniej ZimowyJeżeli dobrze policzyłem do 15 to wybieram z moich prywatnych 3 jednostki:
Kompanię dragonów, Dwie kompanie piechoty nowego typu. Adrian Wiktorowicz Zep Książę senior Urbino Hrabia Urbanii Podkomorzy kaliski ![]()
• Strona 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Kancelaria Hetmana Wielkiego Kto przegląda forumUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |
||