Mapa Panów y Pań ziemskich.
• Strona 1 z 1
Re: Mapa Panów y Pań ziemskich.Kolejna świetnie wykonana mapa!
Re: Mapa Panów y Pań ziemskich.
Dziękuję Jego Książęcej Mości, jednakowoż jest to mapa ta sama, jeno przeniesiona. Przydałby się kącik kartograficzny swoją drogą, lecz niech tu na razie pozostanie.
Re: Mapa Panów y Pań ziemskich.Jestem ciekawa, jak mapa przedstawaiałaby się dzisiaj, po roku, od wrzucenia tej powyżej. Szkoda, że autror raczej już jej nie zaktualizuje. Może ktoś z lepszym talentem ode mnie chciałby postawić sobie wyzwanie i zechciałby mapę zaktualizować?
Wilhelmus Sigismundus de Zugdam Burmistrz Prezydujący Miasta Gdańska, ![]() Podskarbi Wielki Ambasador Rzeczpospolitej w Księstwie Sarmacji. Komandor Gdański Zakonu Szpitala Najświętszej Marii Panny Domu Niemieckiego w Jerozolimie. ![]()
Re: Mapa Panów y Pań ziemskich.
Raczej dużo się nie zmieniło jak chodzi o mapę, jakies male poprawki mogłyby być zapewne, ale nic kolosalnego, chyba że coś się wydarzyło wielkiego w mikroświecie o czym nie wiem... ![]() Hrabia IL Gubbio Rotmistrz w Bracławskim Pułku Kawalerii Stolnik Wileński
• Strona 1 z 1